Ursuletii din spatele vitrinei

Cand sa te opresti? Cand trebuie sa spui “a fost frumos, nu as schimba nimic dar e timpul sa trec la urmatorul capitol”? Atata timp cat nu poti face o meserie din a pilota cat de mult e cazul sa sacrifici doar pentru o pasiune?

 

Timpul ingheata cand esti prins in obsesia de a ajunge la urmatoarea etapa. Si saptamana nu mai are sapte zile si luna nu incepe de la intai. Mai sunt doua saptamani sau mai sunt cateva zile pana trebuie sa fie gata masina. Si totul se invarte in jurul ciclicitatii curselor din sezon. Si la sfarsitul verii iti dai seama ca nu ai ajuns la mare, ca ai iesit de doua ori la iarba verde, ai transpirat la curse si cu restul weekendurilor nu iti mai aduci aminte ce ai facut. Dar sigur nu te-ai relaxat. Nu ca ti-ar parea rau dar incepi sa ai o varsta si parca ar trebui sa te gandesti la lucruri mai importante.

 

 

Cine zice insa ca nu se pot face mai multe deodata? Si familie si curse si liniste si … toate. Ei bine, atata timp cat inca te mai gandesti daca sa pleci la concurs in loc sa sarbatoresti un eveniment important in familie, esti inca un adolescent. Un pasionat de duminica sau un pilot de cariera. Sau un incapatanat penibil. Si, cu siguranta, niciunul dintre noi nu ar accepta ca face parte din ultima categorie.

 

Interesant este ca poti trece atat de usor de la o categorie la alta incat nici tu si nici cei din jurul tau sa nu mai inteleaga ceva din ce iti doresti de la viata asta. Cand, de fapt, te plimbi din cand in cand de unul singur prin parcul copiilor si-ti vine sa duci toate cupele in pivnita ca sa poti sa pui tapet cu ursuleti in camera mica. M-ati inteles?

2 thoughts on “Ursuletii din spatele vitrinei”

  1. Sa faci intotdeauna cum simti…nu conteaza varsta….pt toate este un timp.Nu conteaza ce inteleg cei din jurul tau.

  2. Dupa cum a spus si Gabriela, intotdeauna sa faci cum simti pentru ca este cel mai curat si cel mai adevarat lucru pe care il poti face; iar parerea celorlalti este parerea celorlalti intotdeauna, parerea ta si ceea ce simti tu conteaza cel mai si cel mai mult. "Publicul" spectator va avea si gasi intotdeauna ceva de carcotit asa ca ramai surd la ideile de pe margine si asculta-ti inima, sufletul si mintea ta!
    Felicitari pentru Campulung si iti doresc mult succes si noroc la urmatoarele etape!

Comments are closed.