Dunlop Rally Artist – Raliul Clujului

Dupa Marius Contiu si Orban Lorand, primii doi castigatorii ai concursului nostru, o noua etapa a acestuia este pe cale sa inceapa. Raliul Clujului  este a treia etapa din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 si se va desfasura in perioada 27 -28 mai.Nu mai putin de 61 de echipaje vor lua startul in aceasta etapa, si, daca vremea nu-si va mai face de cap, exista toate premisele pentru un adevarat show automobilistic.

 

 

Concursul “Dunlop Rally Artist” se va desfasura pe parcursul a 9 etape, cate una pentru fiecare etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 si nu presupune obligativitatea participarii la toate etapele. Poti fi fericitul posesor al unui Pachet Dunlop Rally Guest la etapa imediat urmatoare a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, daca fotografia ta va impresiona!  Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati.

 

Fiecare etapa a concursului se va derula pe parcursul a doua saptamani, imediat urmatoare incheierii raliului, astfel:

–          Saptamana 1 – primirea fotografiilor 30.05.2011 – 05.06.2011

–          Saptamana 2 – votul publicului si deliberarea juriului 06.06.2011 – 12.06.2011

 

Fotografiile le puteti trimite la adresa de email [email protected] si  fisierul va fi denumit astfel: numele autorului/ tiltlu. Fotografiile trebuie expediate fara rama si fara sa contina vreun watermark.Dimensiunea recomandata este de 1920×1280 pixeli in format JPEG.


“Fotografia etapei” va fi desemnata prin cumularea votului publicului ( realizata direct pe site prin intermediul unei aplicatii create pe baza contului de Facebook ) si votul juriului. Ponderea votului publicului este de 30%, iar a votului juriului este de 70%.

 

Regulament Dunlop Rally Artist 2011

 

 

La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

 

– Cea mai buna fotografie , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

 

– “People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet deanvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

 

Juriul este format din :


– Dan Besliu – www.freelancer.ro

– Catalin Stoia www.simcat.ro

– Catalin Oprea – www.pov.ro

– Gabi Tomescu – www.photography-gt.com

– Raluca Magdas – www.media-board.ro

– Mihai Popescu – www.motorsportnews.ro

 

6 thoughts on “Dunlop Rally Artist – Raliul Clujului”

  1. "15.Fotografiile castigatoare nu vor fi instrainate, dar vor putea fi utilizate de catre http://www.motorsportnews.ro sau echipa de comunicare DUNLOP in cadrul articolelor, prezentarilor, etc, considerandu-se ca premiul acordat pentru castigarea concursului reprezinta si plata pentru drepturile de autor. Deasemeni, castigatorul unui premiu de etapa – “Fotografia etapei”, va efectua fotografii la raliul imediat urmator, 15 dintre acestea urmand sa fie puse la dispozitia echipei de comunicare DUNLOP. Aceste fotografii vor purta semnatura autorului si vor putea fi folosite de catre echipa de comunicare DUNLOP fara vreo alta pretentie din partea autorului, castigatorul acceptand ca premiul reprezinta si plata pentru drepturile de autor" <–sper ca ati citit si aceasta parte a regulamentului dragi colegi concurenti! Concursul aceasta e cam teapa, daca trebuie sa dai 16 poze (castigatorul+15 de la urmatoarea etapa) in folosinta comisiei de comunicare DUNLOP pentru premiul primit!

  2. Teapa era daca nu se specifica in regulament!! Asa, stii foarte bine la ce te "inhami" cand participi si nimic nu este ascuns ! Dar normal ca trebuie sa exageram cu astfel de cuvinte, ca deh, asa da mai bine. Si totusi imi pun intrebarea retorica : de ce ai mai participat la etapa a doua daca tot e teapa ? Atunci nu era si acum este ? Interesant…

    1. Cand am vazut anuntul acestei concurs, nu era acest regulament lung accesibil, si in plus acest punct 15 este ascuns la finele regulamentului, unde care toata lumea citeste doar primele randuri si spunand ca aceste lucruri au citit deja pe site inchid documentul si ignora cea mai importanta parte, adica punctul 15. Oricum ma intreb eu, daca imi place sa fotografiez raliuri, sunt fan inrait de raliuri si chiar sunt arbitru si sa zicem ca castig o anumita etapa, dar la urmatorul raliu sunt delegat ce se intampla cu premiul, fiindca din partea organizatorilor deja primesc o cazare+masa gratuita (teoretic)? Aceasta intrebare e in legatura si cu alti concurenti, care au fost fotografi acreditati (pentru ca de exemplu la Tg. Mures nu erau pozele facute in afara gardurilor de protectie la toate pozele facute de pe superspeciala) etapa trecuta si cu siguranta vor fi acreditati si la etapele urmatoare iar cazarea+masa lor este asigurat de ziarul/agentia pentru care face fotografii de la raliu.

  3. Nu era disponibil acest regulament lung? Poate nu era deloc? Poate nu am avut regulament si ne-am gandit sa-l facem pe parcurs ? Ia mai gandeste-te si vezi ce mai inventezi…Nu inteleg ce legatura are concursul cu faptul ca esti tu arbitru la o etapa…Premiul bineinteles ca se poate " reporta " pentru etapa la care doreste castigatorul, dar daca mai scriem si toate amanuntele astea s-ar transforma regulamentul intr-un roman, si , in plus, nu ai mai avea ce sa ne reclami pe aici . Cat despre ziare,agentii si alte agenturi care platesc cazarea fotografilor lasa-ma sa zambesc. O zi buna

    1. In legatura cu gustul de t(c)eapa… concursul foto este pe 1 poza, deci dupa marile descrieri ale concursului trebuie sa concurezi cu o poza si nu cu 16. Dar oricum doar din curiozitate o sa mai particip, cum am facut si data trecuta cu Loganul fara nici-o sansa. Bafta colegilor!

      1. Concursul se desfasoara conform regulamentului,pe care daca ai curiozitatea sa-l descarci la proprietati o sa vezi data crearii lui, cu ceva timp inaintea lansarii concursului. Astea sunt regulile jocului sa zic asa, nimic nu este ascuns, poate tu si altii ati descoperit pe parcurs aceste lucruri. Ma bucur ca s-au lamurit neintelegerile si te asteptam sa participi si cu WRC nu numai cu Logan 🙂

Comments are closed.