Fair Play

E vineri. Nimeni nu mai are chef de lucru. Aproape nimeni nu mai are chef sa citeasca si cu atat mai mult sa scrie. Fie. Noi o tinem pe a noastra. Azi insa mai scurt.

 

 

Inca ma mai gandesc la cum a fost la Alba Iulia. Primul weekend in care s-a concurat sambata si duminica. Si a fost obositor. Multi s-au plans de organizare. Intr-adevar, a fost o problema cu pietrele scoase de “marii” piloti de raliuri. Si Hora s-a plans ca s-a transformat intr-un autovehicul de curatat cu lama. Andronic s-a adresat si el forurilor inalte si ghiciti ce s-a intamplat. S-a modificat regulamentul. Asa adhoc. Ca sa le fie bine unora. Orice, domnilor, numai sa nu se supere cei cu masini de sute de cai ca fara ei ramanem noi astia mici. Si cu noi nu se mai numeste campionat national ci miutza. Probabil.

 

 

Dar nu asta vroaim sa zic. Ci cu totul altceva. Organizatorul a facut un lucru laudabil. A premiat cu cate o medalie pe toti cei care au terminat macar o cursa. La inceputul festivitatii de premiere de duminica. Dupa parerea mea a fost excelenta ideea. Au mai premiat si cel mai bun start si primul pilot care s-a inscris. Dar sa-i urci pe toti concurentii in fata podiumului de premiere indiferent de rezultat doar pentru ca au facut efortul sa vina sa participe, este mai mult decat laudabil.

 

 

Stiu ca puteau sa mature pietrele intre treceri. Ca au fost prinsi pe picior gresit de evenimentele de sambata dar AutoSport Fair Play si-a dat interesul si a venit cu ceva nou. Eu ii felicit. Pentru ca si ei ne-au felicitat pe noi indiferent daca am venit cu 500 de cai sub capota sau cu 80. Pentru ca asa e Fair Play!

 

Weekend placut!

 

4 thoughts on “Fair Play”

  1. Ghilimelele de la ' "marii" piloti de raliuri' nu-ti fac cinste…..parerea mea…..

    1. e dreptul oricarui pilot sa aleaga trasa care il avantajeaza. prin piloti de raliuri am vrut sa spun toti cei care aleg sa iasa de pe banda asfaltica. indiferent ca sunt ralisti sau doar costisti. dar e adevarat ce spui. ghilimele sunt acolo pentru un motiv care nu imi face cinste. dar nici nu ezit sa le folosesc. mi la asum.

      1. Eu vreau sa zic urmatoarele: unul din ' "marii" piloti de raliuri' a venit la Alba vineri noaptea la 12,a mers 6 urcari in tot week-end-ul(deci fara n urcari de antrenament in zilele premergatoare concursului),a mers la spectacol,cu cutie de strada,cu restrictor, si a scos in ultima urcare de duminica,cu lest in dreapta, timpul de 1:51:5,suficient pentru locul 5 la general……. Eu zic ca asta ar trebui sa dea de gandit "marilor" piloti de coasta…..

        1. Vali nu a fost concurent. Nu este unul din "marii". Este MARE pur si simplu. Nu e nevoie sa dea de gandit pentru ca stim cine e si ce poate.

Comments are closed.