Orban Lorand a castigat a doua etapa a Dunlop Rally Artist

Dupa o saptamana in care v- ati exprimat voturile fata de fotografia favorita a sosit si momentul sa-l anuntam pe castigatorul celei de-a doua etape a concursului Dunlop Rally Artist. Acesta este Orban Lorand si va beneficia la Raliul Clujului de pachetul Dunlop Rally Guest.  Pentru ca la aceasta etapa, “lupta” intre concurenti a fost una admirabila iar diferenta a fost extrem de mica, am decis sa publicam intreg clasamentul juriului.

 

 

Clasament :

 

Lorand Orban – 50 p

 

Marius Contiu – 49 p

 

Robi Kulcsar – 49 p

 

Bogdan Barabas – 42 p

 

Stefan Bejenaru – 40 p

 

Nagy Ferencz Zsolt – 39 p

 

Leonte Vasilica – 38 p

 

Fulop Szilard – 38 p

 

Ramona Francean – 38 p

 

Georgeta Macovei – 36 p

 

Laszlo Robert – 36 p

 

Fetean Rares – 27 p

 

Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati. “Fotografia etapei” a fost desemnata prin cumularea votului publicului si votul juriului. Ponderea votului publicului este de 30%, iar a votului juriului este de 70%.

 

 

Va reamintim faptul ca participarea in cadrul concurslui Dunlop Rally Artist nu presupune prezenta si inscrierea in concurs dupa fiecare raliu desfasurat. Acesta se va desfasura pe parcusul a inca 8 etape, cate una pentru fiecare raliu din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011.

 

La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

 

– Cea mai buna fotografie , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

 

– “People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet deanvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

 

Juriul este format din :


– Dan Besliu – www.freelancer.ro

– Catalin Stoia www.simcat.ro

– Catalin Oprea – www.pov.ro

– Gabi Tomescu – www.gabitomescu.ro

– Raluca Magdas – www.media-board.ro

– Mihai Popescu – www.motorsportnews.ro

 

 

Va multumim tuturor pentru participare si va invitam sa ne trimiteti fotografiile pe care le veti realiza  pe probele speciale ale Raliului Clujului , etapa a treia a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, raliu care se va desfasura intre 28 si 29 mai 2011.

 

Votul Publicului :