Finala Rompetrol Racing Challenge va avea loc sambata 25 septembrie la Bucuresti

Grupul Rompetrol si Napoca Rally Academy au placerea de a va invita la Finala Rompetrol Racing Challenge, care va avea loc la Bucuresti, sambata, 25 septembrie in parcarea Baneasa Shopping City si care ii va aduce la linia de start pe cei mai buni 10 concurenti ai competitiei.

La finalul evenimentului va fi desemnat campionul Rompetrol Racing Challenge, care va deveni pilot profesionist in Campionatul National de Raliuri 2011, ca urmare a pachetului de sponsorizare oferit de Grupul Rompetrol impreuna cu Napoca Rally Academy.

Ziua va incepe cu o conferinta de presa aferenta evenimentului, sambata, 25 septembrie, ora 12:00, la Baneasa Shopping City – zona cortului VIP, amenajat langa circuit. Conferinta va fi urmata de startul oficial al competitiei. Pe durata intregii zile vei putea asista la mansele celor 10 concurenti, demonstratii de pilotaj sportiv oferite de Bogdan Marisca si Danny Ungur – reprezentanti Napoca Rally Academy si piloti in Campionatul National de Raliuri, festivitatea de premiere si concerte.