Joaca si Castiga cu Michelin

Cât de des v-ați imaginat că mergeți într-o călătorie de vis? Este mult mai ușor decât ați crede. 

 

Doar visați la locul perfect, făceți-vă bagajele, sunați-vă prietenii, spuneți-le că jucați MICHELIN Total Performance și câștigați. 

 

Destinația mult visată vă așteaptă! 

RO cu joc

Michelin îi învită pe pasionații de mașini să participe la o nouă experiență digitală atractivă ca parte a campaniei promoționale de vară a mărcii pe care compania o lansează în cinci țări din Europa Centrală și de Sud.   
Campania pe care Michelin o lansează oferă fiecărui participant un premiu garantat sub forma unui tichet de combustibil și, în plus, vă invită să jucați un joc special. Noua abordare promoțională permite oricui să-și testeze capacitățile și să descopere ingredientele cheie pentru o mobilitate mai sigură și eficientă, printr-un joc online prin care pot să câștige premii speciale și să intre în competiție pentru premiul cel mare – călătoria mult visată devenită realitate. Marca inovatoare, lider în mobilitate, oferă o plimbare virtuală în lumea MICHELIN Total Performance și o descoperire reală a oricărui loc îndepărtat din lume ales de câștigătorul norocos. 

 

Campania Michelin dorește să-i învețe pe șoferi sau pe viitori șoferi despre provocările cu care se confruntă la drum, invitându-i să învețe, să se distreze și să călătorească mai mult cu combustibilul suplimentar, după schimbarea anvelopelor în pregătirea sezonului de vară.