Alegerile FRAS 2010 se amana pentru data de 18 decembrie

Din lipsa de cvorum, Adunarea generala de alegeri a fost reprogramata pentru data de 18 decembrie 2010, conform articolului 25 pct 5 din Statut, “Daca la prima convocare nu se întruneşte cvorumul statutar de 2/3, se convoaca o nouă Adunare generală de alegeri în termen de 15 zile. Adunarea generala de alegeri convocata a doua oara, se va putea desfăşura şi va putea delibera valabil în condiţiile prezenţei unui numar de persoane cu drept de reprezentare, mai mare sau egal cu jumatate plus unu din totalul membrilor afiliati”.

Conform prevederilor din statut, art 25, pct 2 „Comisia electorala solutioneaza eventualele contestatii si valideaza lista finala pe baza carora vor fi stabilite cu precizie persoanele cu drept de vot la alegeri, reprezentante ale membrilor activi, lista membrilor activi care pot dobandi dreptul de vot la alegeri in timpul sedintei, etc. Listele persoanelor fizice si juridice compatibile cu calitatea de votant la alegeri, se inchid cu 48 de ore inainte de data sedintei”

Astfel, “ In cazul in care Adunarea Generala de alegeri se reprogrameaza din lipsa cvorumului,  secretariatul federal va actualiza listele persoanelor cu drept de reprezentare si cu aprobarea Comisiei electorale, pe cele ale votantilor la “alegeri”. Listele se finalizeaza si se inchid de fiecare data cu 48 de ore inainte de data stabilita prin convocarea respectiva”, in acest caz pana joi 16 decembrie ora 11:00.

Locatia de desfasurare a Adunarii generale electorale din data de 18 decembrie va fi anuntata saptamana viitoare

sursa: Fras.ro

One thought on “Alegerile FRAS 2010 se amana pentru data de 18 decembrie”

Comments are closed.