G.H. Mumm – sampania oficiala la Dementor Rally Show si la Raliul Sibiului 2011

  • G.H. Mumm se implica, in premiera, in sporturile cu motor din Romania
  • G.H. Mumm este sampania oficiala in Formula 1 din 2000
  • Anual se vand peste 7 milioane de sticle  G.H. Mumm in 70 de tari

Mumm, sampania oficiala din Formula 1, va fi, incepand cu 2010, si sampania oficiala a Dementor Rally Show, o competitie similara cu celebra „Cursa Campionilor”, si a Raliului Sibiului, cel mai dur si spectaculos raliu pe macadam din Romania.

Povestea G.H Mumm, unul dintre cei mai mari producatori de Champagne din lume, este similara cu sporturile cu motor si mai ales cu Formula 1. In ultimii aproape douazeci de ani G.H. Mumm a impartit podiumul cu cei mai buni piloti din Formula 1. Din 2010, G.H Mumm va imparti momentele magice ale victoriei si cu pilotii care vor urca pe podium la Dementor Rally Show si la Raliul Sibiului, cel mai dur si spectaculos raliu pe macadam din Romania.

G.H Mumm este unul dintre cele mai prestigioase branduri de sampanie din lume, iar implicarea in motorsport face parte din traditia companiei. Tocmai de aceea am decis ca, incepand cu 2010, G.H. Mumm sa devina o prezenta si in lumea sporturilor cu motor din Romania si am ales doua evenimente cu traditie: rally show-ul de sfarsit de an si Raliul Sibiului, care anul acesta a fost inclus si in calendarul etapelor eveniment din Intercontinental Rally Challenge. Sunt sigura ca sampania G.H. Mumm va da un plus de efervescenta festivitatii de premiere”, a spus Irina Florea, PR & Trade Marketing Specialist la Pernod Ricard Romania.

Dementor Rally Show, competitie ajunsa la editia a sasea, se va desfasura anul acesta in perioada 5 – 6 noiembrie pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelasi pe care se desfasoara si super speciala din Raliul Sibiului, etapa care anul viitor se va desfasura tot in luna iulie.

One thought on “G.H. Mumm – sampania oficiala la Dementor Rally Show si la Raliul Sibiului 2011”

Comments are closed.