S-au decis primii doi campioni

  • Vali Porcisteanu a castigat grupa N2
  • Titi Aur s-a impus la grupa H+K
  • Sambata, urmeaza inca o zi plina de spectacol

Vali Porcisteanu si Titi Aur sunt primii campioni la Dementor Rally Show dupa o zi plina de spectacol atat pe doua, cat si pe patru roti.

25 de piloti au luat startul in prima zi la Dementor Rally Show, la cele doua grupe N2 si H+K, si au facut spectacol pe circuitul de rally cross din Sibiu. Titi Aur, multiplul campion national, si Tempesta, castigator al Cupei Europei de Est la Raliuri, s-au luptat pentru victorie la grupa H+K. In final, Titi Aur a avut castiga de cauza, podiumul fiind completat de Tempesta si de Elisei Groza, campionul grupei K in 2010, care a trecut in finala mica de Sidonia Tatoiu. „In fiecare an vin cu placere la Sibiu atat la raliu cat si la rally show. Traseul a fost excelent si m-am simtit foarte bine la volanul acestei masin. Lupta adevarata se va da sambata”, a spus Titi Aur, primul campion la Dementor Rally Show 2010.

La grupa N2 toti pilotii au concurat cu masini Dacia Logan, iar marea surpriza a fost Raul Badiu. Dupa ce a castigat primul tur, pilotul sibian a reusit performanta de a-l elimima pe Gergo Szabo in semifinale. „M-am acomodat foarte repede cu masina si am incerca sa obtin un rezultat cat mai bun. Sunt fericit ca am trecut de Szabo, dar mi-ar fi placut si mai mult sa castig. Poate ca as fi avut mai multe sansa daca masina nu ar fi avut parbrizul spart ”, a spus Raul Badiu, ocupantul pozitiei secunde la grupa N2.

Vali Porcisteanu, vicecampion in 2010 in Campionatul National de Raliuri, a luat si el startul pe o masina Dacia Logan si a reusit sa se impuna. „Este prima oara cand am mers cu un Logan pe macadam si am avut nevoie de putin timp de acomodare. Apoi lucrurile au mers perfect si as vrea sa le multumesc celor care au facut posibila participarea mea si la aceasta grupa. Trebuie sa mai recunosc si ca mi-a placut foarte mult cum a mers Raul Badiu aici”, a spus Vali Porcisteanu. Podiumul grupei N2 a fost completat de Gergo Szabo.

Adrian Raduta, Julian Raduta, Ciprian Popescu si Dan Tatoiu au completat spectacolul din prima zi a Dementor Rally Show cu demonstratii pe doua si patru roti cu motocicletele si atv-urile KTM.