Pilotii participanti la Raliul Sibiului au sustinut campania FIA pentru siguranta rutiera

Cei 14 piloti nominalizati sa participe in sesiunea de calificare de dinaintea Raliului Sibiului au sustinut campania „FIA Action for Road Safety” la Raliul Sibiului, etapa a saptea din Campionatul European de Raliuri FIA.

 

Jan Kopecky, Bryan Bouffier, Francois Delecour, David Botka, Toshi Arai, Edwin Keleti, Valentin Porcisteanu, Gergo Szabo, Marco Tempestini, Vitaiy Pushkar, Antonin Tuslak, Dan Girtofan, Jaroslav Orsak si Janos Puskadi sunt pilotii care au sustinut campania FIA pentru siguranta rutiera desfasurata si la Raliul Sibiului.

DSC_4841

Inca de la lansare, campania a fost sustinuta de numeroase guverne, cluburile membre FIA din toata lumea, organizatii neguvernamentale precum si sportivi implicati in lumea sporturilor cu motor si nu numai. La Raliul Sibiului si Premierul Romaniei, Victor Ponta, a sustinut aceasta campanie, el participand ca si copilot al multiplului campion national de raliuri Titi Aur la acest eveniment.

 

Raliul Sibiului, un eveniment transmis in peste 100 de tari prin intermediul postului Eurosport si al posturilor partenere, este platforma ideala de a promova aceasta campanie. Vom continua aceasta campanie de responsabilizare a soferilor din trafic si la evenimentele viitoare”, a spus Sorin Itu, organizatorul Raliului Sibiului.