Schimbare majora pentru Sibiu

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu este gata pentru Raliul Sibiului, cea mai importanta etapa din cadrul Campionatului National, in conditiile in care aceasta cursa conteaza si pentru ERC (European Rally Championship), fapt care aduce cu sine o dublare a punctelor obtinute in confruntarea interna.

Adrian Grigore - Sibiu Rally - 1

In conditiile in care traseul sibian este, de departe, cel mai distructiv din CNR, Adrian si Marius, plus partenerii de imagine, au decis sa se alinieze la start cu o Dacia Logan.

 

Adrian Grigore: „Am hotarat sa facem schimbarea, in primul rand pentru ca avem multe piese de rezerva pentru Logan, ceea ce ne va ajuta enorm, mai ales ca avem de parcurs multi kilometri de probe speciale. Macadamul de la Sibiu a dovedit in fiecare an multi bolizi cu pretentii si cum nu stam foarte bine la piese pentru Honda, ne-am orientat spre Dacia. Vom puncta atat la Cupa Logan cat si la Clasa 9 si sper ca rezistenta si fiabilitatea recunoscuta a acestui model sa-si spuna cuvantul.

 

Echipa tehnica Mach 1, condusa de Iulian Nita, va sta alaturi de echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu la Raliul Sibiului.

 

Adrian Grigore: „Nu mai este un secret pentru nimeni ca disputa de la Sibiu este cea mai importanta din Campionatul National de Raliuri, iar faptul ca acum este si etapa in ERC aduce cu sine o mediatizare fenomenala. Daca intereseaza pe cineva participarea in CNR, atunci trebuie sa fie la startul de la Sibiu. Este absolut obligatoriu! Ne bucuram ca am reusit sa fim si noi partasi la acest spectacol automobilistic si sperm din tot sufletul sa fim feriti de probleme tehnice. Exista o vorba care spune ca daca termini Sibiul, atunci e clar ca si punctezi! Un rezultat bun aici devine decisiv in economia campionatului, deci vrem sa facem o figura frumoasa.

 

Echipajul Adrian Grigore/Marius Paunescu multumeste pentru sustinere si sprijin partenerilor Biv Rally Team: Biborteni, Igol Lubrifiants, Irish Green – imbracaminte sportiva, Wix Filters, Balper Media, Vila Widner Sibiu, Cerbul Carpatin si Europrim.