Cazinoul din Sinaia, pregătit din nou de Gală

Ediția din 2014 a Galei Campionilor Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), ce va avea loc pe 13 decembrie a.c. la Sinaia, numără câteva noutăți importante pentru sportivii din Campionatul Național de Raliuri DUNLOP, dar și din celelalte campionate organizate sub egida FRAS.

 

Anunțată pentru prima jumătate a lunii decembrie, Gala Campionilor FRAS va fi găzduită din nou de Cazinoul din Sinaia, o locație aflată aproape de inima țării și preferată de majoritatea sportivilor ce vin din toate colțurile României.

 

Printre noutățile acestei ediții se numără premierea juniorilor ce au luat startul în etapele actualului sezon competițional al Campionatului Național de Raliuri DUNLOP. Deși pe parcursul sezonului juniorii nu au avut clasament oficial și nu au urcat pe podium la etape, în cadrul Galei Campionilor ei vor urca pe podium și vor fi premiați conform rezultatelor și performanțelor pe care le-au marcat în cele șapte etape disputate în CN de Raliuri Dunlop 2014.

 

În cadrul Galei Campionilor, Federația Română de Automobilism Sportiv va premia și sportivii claselor 5 și 6 din cadrul CN de Raliuri DUNLOP. Deși aceste clase nu s-au constituit decât la prima etapă de raliuri din actualul sezon competițional, ele vor beneficia de podium la sfârșit de sezon.

FOTO_Gala_Fras

În ediția 2014 a Galei Campionilor FRAS, Federația Română de Automobilism Sportiv va păstra structura de gală din anul precedent .  ”Suntem bucuroși că Gala Campionilor revine la Sinaia. Din păcate, în acest an nu este posibilă organizarea rally-show-ului. Chiar dacă reprezentanții Primăriei Sinaia au avut toată deschiderea, din cauza lucrărilor de reabilitare din centrul orașului, finanțate din fonduri europene, respectiv a modalității de recepție a lucrărilor, nu este încă permisă desfășurarea acestui eveniment”, a precizat Ovidiu Mazilu, Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. ”Vom avea însă parte de o seară festivă mult așteptată de fanii sportului automobilistic, în care vor fi premiați cei mai buni performeri ai sezonului 2014 la raliuri, viteză în coastă, karting, offroad si la toate celelalte sporturi cu motor pe patru roți din țara noastră”, a mai precizat acesta.

 

Programată în data de 13 decembrie a.c., la Cazinoul din Sinaia, Gala Campionilor FRAS va începe oficial la orele 18.00. Pentru mai multe detalii, vizitați www.fras.ro.