Raliul Moldovei Bacau Pambac este puternic sustinut de comunitatile locale


Ajuns la a patra editie, Raliul Moldovei Bacau beneficiaza anul acesta de intregul suport al Consiliului Local Moinesti si Consiliului Local Onesti, urmand sa poarte numele unei companii cu traditie din 1968, Pambac.

 

Aflat intr-o puternica competitie din punct de vedere al organizarii si al mediatizarii, organizatorii Raliului Moldovei Pambac Bacau au reusit anul acesta sa starneasca o mica intrecere intre comunitatile locale. „Inca o data, multumita partenerilor din Bacau, am reusit sa avem noutati pentru cea de-a patra editie a Raliului Moldovei Pambac. Consiliul Local din Moinesti si cel din Onesti au inteles importanta unei etape de campionat national si ne acorda tot suportul anul acesta, incercand fiecare sa-si atribuie cat mai multe elemente surpriza pentru concurenti, in comparatie cu anii trecuti.spune Adrian Raspopa, organizatorul raliului.

 

Programat in perioada 25-26 iulie 2014, Raliul Moldovei Pambac Bacau va ajunge in prima zi in jurul orasului Moinesti, acolo unde este amplasata proba regina a intrecerii pe drumul ce uneste sondele petroliere din zona. „Anul acesta am reusit sa relocam parcul de service de la Moinesti, acesta urmand sa fie amplasat pe bulevardul principal din oras. Gratie Consiliului Local de aici, vor exista autocare care pot transporta gratuit spectatorii pe proba de langa oras. Autoritatile au un plan de promovare local foarte bun, au pregatit o serbare campeneasca amplasata in zona de final a specialei de la Moinesti asa ca putem spera ca numarul spectatorilor de aici va fi mai mare decat cel din anii trecuti.”  a mai adaugat Adrian Raspopa.

 Camila Raliul Moldovei Pambac Bacau 2014

In premiera pentru Raliul Moldovei Pambac Bacau, anul acesta va fi organizata o proba superspeciala in centrul orasului Onesti. „Orasul meu natal nu este unul foarte mare iar centrul acestuia este traversat de doua bulevarde principale, care urmeaza sa fie blocate pe durata desfasurarii superspecialei de aici. Practic, Consiliul Local Onesti ne va pune la dispozitie o logistica impresionanta pentru amenajarea acestui circuit stradal care va bloca aproape jumatate de oras. Autoritatile locale au de asemenea in plan organizarea unor activitati pentru public in zonele din apropierea probei, astfel incat onestenii sa se bucure de faptul ca Raliul Moldovei Pambac Bacau va trece si prin orasul lor.” a mai declarat Adrian Raspopa.

 

Din punct de vedere sportiv, saptamana aceasta urmeaza sa fie luata decizia finala pentru introducerea unei probe speciale noi, in functie de avizul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Organizatorul Raliului Moldovei Pambac Bacau incearca si anul acesta sa mareasca gradul de vizibilitate al competitiei, acordul cu Dolce Sport incluzand transmiterea in direct cu un car de transmisie cu 10 camere de filmat a superspecialei din Onesti. Totodata, se fac teste pentru transmiterea pe internet a unei portiuni din proba de la Moinesti, imagini care vor fi preluate pe un ecran LED de mari dimensiuni si in centrul Onestiului, zona in care publicul va putea urmari competitia.

Comentarii

comentarii