Catalin Grigoriu revine alaturi de Adrian Raspopa incepand cu Raliul Aradului

Daca anul trecut Adrian Raspopa se impunea la Raliul Brasovului alaturi de Cosmin Diacu si la cel al Aradului, urmatoarea etapa, avandu-l in dreapta sa pe Catalin Grigoriu, in 2015 seria similitudinilor continua pentru pilotul bacauan. Astfel, si in acest sezon, Raliul Aradului, programat sa se desfasoare la acest sfarsit de saptamana, conteaza din nou si ca etapa in FIA European Rally Trophy iar Adrian Raspopa porneste catre a doua etapa din campionat cu gandul la victorie.

 

Retinut din motive personale la etapa inaugurala desfasurata la Brasov in urma cu cinci saptamani, copilotul Catalin Grigoriu revine la Raliul Aradului alaturi de Adrian Raspopa, impreuna cu care detine titlul de campion national la categoria automobilelor cu 2 Roti Motrice.

 

Ma bucur foarte mult de revenirea lui Catalin in dreapta mea si bineinteles ca vom lua startul la Arad destul de entuziasti dupa rezultatul excelent obtinut la Brasov. Venim din postura de lideri, cu un bagaj important de puncte si ne dorim sa crestem avantajul pe care-l avem deja. Tinand cont de prognoza meteorologica pentru vestul tarii din acest weekend se pare ca celebra loterie a pneurilor poate continua si la Arad, insa la un nivel mai mic. Chiar daca la raliurile de macadam nu poti face greseli foarte mari in ceea ce priveste alegerea cauciucurilor, totusi Raliul Aradului are cateva speciale relativ departe de parcul de service, astfel ca, daca va ploua, compozitia pneurilor poate fi un factor decisiv. a spus Adrian Raspopa inainte de efectuarea recunoasterilor pentru Raliul Aradului.

IMGP5834

Programat intre 7 si 9 mai, Raliul Aradului propune echipajelor participante in acest an un numar de 11 probe, care insumeaza 150 de kilometri, prima zi a competitiei, cea de vineri, urmand sa se termine in centrul orasului cu o proba super speciala. Sambata, in a doua zi a concursului, echipajele vor mai parcurge de cate doua ori probele Conop, Nadas si Lalasint.

 

Raliul Aradului, la fel ca urmatoarea intrecere interna, Danube Delta Rally, fac parte in acest sezon din FIA European Rally Trophy, competitie la care ne-am inscris si noi. Bineinteles, obiectivul ramane acelasi si ne dorim sa obtinem un rezultat cat mai bun, tinand cont de evolutia foarte buna pe care am avut-o anul trecut, cand ne-am clasat pe locul al patrulea in clasamentul general. Incepand cu etapa programata la Arad, vom fi sprijiniti de catre Syron Tyres si mi-ar placea sa le dedic prima victorie.a mai adaugat Adi Raspopa.

 

Echipajul Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu va fi sustinut in sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicipali Pambac, Comfert,  Wurth Romania si Dedeman, cat si de partenerii tehnici Omniasig, Simba,  Mere de Itesti, GoPro prin xtremvideo.ro si Syron Tires.