Adrian Raspopa este pregatit sa-si apere titlul de campion national

Dupa un sezon perfect, in care s-a clasat de cinci ori pe prima pozitie, si o data pe a doua, in clasamentul automobilelor cu 2 Roti Motrice, Adrian Raspopa a devenit cvadruplu campion national al categoriei. Pentru sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri, Adrian Raspopa si-a propus aceleasi obiective ca la startul fiecarei stagiuni, respectiv obtinerea titlului pentru clasamentul automobilelor cu tractiune pe o singura punte si rezultate cat mai bune in clasamentul general.

 

Angrenat in promovarea unor proiecte precum Cubavacanta.ro, Asociatia Gladiator -infiintata de marele actor-cascador Szobi Cseh, asociatie care incearca sa atraga un sprijin cat mai mare pentru programul de intrajutorare al copiilor defavorizati sau campania Ministerului Afacerilor Interne “Motocicliștii există în trafic – împarte drumul”, Adi Raspopa si-a pregatit din timp startul in prima etapa a campionatului, programat in perioada 27-28 martie, la Tess Rally Brasov.

 

 „Obiectivul nostru in acest an este, ca intotdeauna, obtinerea titlului de campion national la 2 Roti Motrice. Inceputul acestui sezon seamana cu cel de anul trecut, in sensul ca din nou il voi avea in dreapta mea pe Cosmin Diacu si nu pe Catalin Grigoriu. Imi doresc sa-i ofer lui Catalin, la revenirea sa la urmatoarele etape, un bagaj consistent de puncte, mai ales ca etapa de la Brasov are un coeficient marit, de 1.2spune Adrian Raspopa inainte de inceperea Campionatului National de Raliuri.

 livery 2015 Raspopa

Pilotul bacauan va concura si in acest sezon la bordul aceluiasi Citroen DS3 R3, pregatit de Pro Motor Ramnicu Valcea, masina al carui design a fost improspatat. „Ma bucura faptul ca lupta pentru titlu se anunta a fi una mai animata si ne face placere sa va prezentam noul nostru design pentru acest sezon. Acesta este unul inedit iar pentru asta trebuie sa-i multumesc lui Catalin Grigoriu care a ales sa continue proiectul din campionatul national de raliuri, dar si companiilor Dedeman si Wurth Romana, care continua sa ne sustina si in acest sezon.a mai spus Adi Raspopa.

 

In calitate de organizator al Raliului Moldovei de la Bacau, Adi Raspopa a mai adaugat: „Vreau sa-i urez mult succes noului presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, dl. Norris Mageanu. La fel ca ceilalti organizatori, ne-am anuntat deschiderea catre o colaborare absolut normala si fireasca si ii doresc mult succes si sper sa aiba capacitatea de a duce motorsportul romanesc intr-o zona cat mai vizibila”.

  

Echipajul Adrian Raspopa/ Catalin Grigoriu va fi sustinut in sezonul 2015 al Campionatului National de Raliuri de partenerii prinicipali Pambac, Comfert,  Wurth Romania si Dedeman cat si de partenerii tehnici Omniasig, Simba,  Mere de Itesti si GoPro prin xtremvideo.ro