Transilvania Rally, o cursă cu miză pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza se află în fața unei noi provocări în 2019: Transilvania Rally, penultima etapă a CNRD 2019, ce va avea loc în zilele următoare la Cluj. O rundă de tradiție, pe care Giri și Tudor o cunosc foarte bine și unde au avut tot timpul rezultate interesante.

 

Ediția din 2019 va fi una cu o importanță și mai mare, mai ales în perspectiva duelului foarte strâns pentru titlul de campioni naționali. O scurtă trecere pe câteva din probele speciale ale competiției a fost suficientă pentru Dan pentru a oferi câteva detalii despre traseu și pentru a prefața raliul: „Din ce am văzut până acum, cred că este cel mai dificil raliu de anul acesta pentru mine și Tudor. Am găsit, ca de obicei, probe frumoase, de viteză, unele lungi, cu asfalt perfect, care te îmbie să-ți asumi riscuri. De asemenea, o organizare super până acum. Sunt sigur că fanii vor avea parte de o cursă foarte interesantă, în care lupta va fi foarte strânsă, mai ales că miza este una importantă. Și eu și Tudor suntem pregătiți 100% pentru acest raliu și sperăm să facem ca lupta decisivă pentru titlul național să se dea acasa, la Brașov”.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.