Prezenta incerta pentru Sebastian Barbu in sezonul 2020

2019 a fost un sezon plin pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, un sezon pe care l-au terminat pe locul 4 în clasamentul general din Campionatul Național de Raliuri.

2020 ar fi trebuit să fie un sezon în care Sebastian Barbu și-a propus să-și îmbunătățească performanțele și să facă din nou spectacol pe probele speciale din competiția internă de raliuri. Dar pentru moment planurile sale au fost blocate de pandemia de COVID-19.

 

“Știam că urmează un an plin de provocări, dar nu am luat în calcul această pandemie. Din păcate, din cauza situației actuale, nu vom putea fi la startul unui nou sezon din Campionatul Național si nu avem nici cea mai mică idee cum va arăta sezonul nostru și dacă vom putea lua startul la una din cele șase etape. Mi-ar plăcea să putem lupta pentru victorie măcar în etapa de la Sibiu, dar în acest moment este greu să facem planuri. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până acum, fanilor de pe marginea probelor, famililor noastre și prietenilor nostri. Sper să ne vedem cât mai curând pe probele speciale”, a spus Sebastian Barbu.