Încă un podium la Raliul Sibiului pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu

În acest weekend, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au obținut cel de-al patrulea podium consecutiv din Campionatul Național de Raliuri Betano. Echipajul sibian a terminat pe locul secund în Raliul Sibiului și urcă și pe locul 2 în ierarhia generală din competiția națională.

 

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au continuat seria de evoluții foarte bune și pe teren propriu. Echipajul sibian a câștigat celebra specială Șanta pe noapte și a terminat celelalte șapte probe speciale pe locul secund și și-a asigurat în final clasarea pe treapta a doua a podiumului, al patrulea conecutiv din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Betano.  

Cu un program de doar șase etape în 2021, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au lua startul în Raliul Sibiului cu modelul Skoda Fabia R5 și au atacat încă de pe prima proba specială. Vineri, în prima zi din Raliul Sibiului, au fost programate 3 probe speciale, iar Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au terminat pe primele două cu cel de-al doilea timp și au reușit să se impună pe celebra specială Șanta de noapte.

“A fost o zi dificilă, dar care s-a terminat frumos. Atmosfera de pe probe a fost una specială și m-am simțit foarte bine să pilotez din nou acasă. E plăcut să vezi din nou atât de mulți spectatori pe probe, iar faptul că am reușit cel mai bun timp aici este ca o mică victorie. Este însă doar prima zi și ne mai așteaptă încă 5 probe foarte dificile și știm că pe macadamul din Raliul Sibiului se poate întâmpla absolut orice”, a spus Sebastian Barbu, după prima zi a Raliului Sibiului.  

Echipajul sibian și-a menținut evoluția constantă și în ziua a doua reușind să termine cu cel de-al doilea timp pe fiecare specială, iar asta le-a asigurat locul secund și în ierarhia generală.

“A fost un raliu dur, așa cum ne așteptam, și am încercat să obținem un rezultat cât mai bun pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podium și în clasamentul general. Este al patrulea podium consecutiv din 2021 și acesta, de acasă, este cu siguranță cel mai frumos. Vrei să-I felicit pe Simone Tempestini și pe Sergiu Itu pentru victoria lor și să le mulțumesc tuturor partenerilor noștri, echipei de asistență tehnică și tuturor celor care sunt alături de noi în acest sezon din Campionatul Național”, a spus Sebastian Barbu, la finalul Raliului Sibiului.   

Susținuți de Pavel Group, Gorgandin, Foerch România, Haix, Elite Tactical, Jifa, Geometrica Architects, Yiippi Mango, EGLO România, naceleup.ro și Magnolia Residence Sibiu, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor mai participa în aceest sezon la Raliul Iașului (3-4 septembrie) și Raliul Clujului (25-26 septembrie).