Simone Tempestini a câștigat Raliul Sibiului 2021

Simone Tempestini a câștigat raliul desfășurat pe 8 probe de macadam și  112,62 kilometri. Echipa Napoca Rally Academy a fost prezentă la Raliul Sibiului cu 3 echipaje, care au ieșit victorioase la grupele la care au concurat. 

Alături de Simone Tempestini cu Sergiu Itu pe Skoda Fabia R5, Norbert Maior și Francesca Maior pe Citroen DS3 au învins la 2 roți motrice, iar Victor Supuran cu Mihai Supuran pe Dacia Sandero au câștigat Cupa Dacia.

Prima zi la Raliul Sibiului a avut 3 probe, printre care și celebra Șanta de noapte, iar în a doua zi de concurs cele 5 probe speciale au fost dominate de Simone Tempestini. Cu probleme tehnice la cutia de viteză în prima zi și cu 2 pene în a doua zi, Simone si Sergiu Itu au reușit să câștige Raliul Sibiului pentru a doua oară consecutiv, de la revenirea lui pe macadam. Norbert Maior a avut și el parte de o pană , dar cu o distanță confortabilă față de concurenții săi, a câștigat locul 1 la 2 roți mortice și a venit pe locul 4 la general.

Simone Tempestini: “A fost un raliu dur, dar am reușit să trecem peste toate problemele tehnice apărute. Am făcut o cursă bună alături de Sergiu și sunt fericit că am câștigat. Ne bucurăm că echipa a fost învingătoare și le mulțumim tuturor fanilor , atât de numeroși la Sibiu.

Norbert Maior:A fost o plăcere să pilotăm pe probele de la Sibiu. Mă bucur că am reușit o nouă victorie la clasa noastră și că am reuțit să avem un ritm susținut cu Citroen-ul. Am făcut și o pană pe power stage care ne-a costat câteva secunde și poate o poziție mai bună în clasamentul general, dar asta face parte din joc, în special la un raliu precum Sibiul. A fost o atmosferă incredibilă aici, am văzut multă lume pe Șanta și în parcul service din Piața Mare, iar acest lucru ne-a bucurat mult.

Victor Supuran:Venind de la Raliul Bacăului după un loc întâi, la începutul acestui raliu recunosc că am avut puține emoții, asta din dorința de a obține același loc în cadrul Cupei Dacia, lucru care s-a și întâmplat. Această reușită ne motivează pe amândoi să fim la fel de consecvenți restul sezonului.”

Marco Tempestini: “Suntem extrem de multumiți de cum au decurs lucrurile la Sibiu, cele trei echipaje, așa cum ne-am dorit, au dominat întrecerile lor și asta a adus la încă o victorie de echipă. Provocările au fost pe măsura tradiției de la raliul Sibiului, la fel ca emoțiile pe care le-am trăit cu toții, probă după probă. Bravo Simone și Sergiu și Norbert și Francesca că știu să gestioneze momente dificile din punct de vedere tehnic și să arate că oricum ritmul lor este deosebit. Dar, vreau să subliniez prestația lui Victor și Mihai, un ritm foarte alert de la început până la sfârșit cu o gestionare a cursei foarte matură pentru mezinii noștri, felicitări !

Partenerii echipei NRA în 2021 sunt  Banca Transilvania, OMV, De Longhi, Joie Baby România, Castrol România, foodpanda, Consiliul Local și Primăria Cluj-Napoca.