Alina Bunica s-a indragostit

Fericitul castigator al inimii Alinei nu este un alt pilot ci este o ea, mai precis noua masina cu care Alina s-a afisat la etapele de coasta de la Teliu. Acolo, Alina si Fabia RS TDI au concurat pentru prima data impreuna. Alina s-a aratat deosebit de incantata de potentialul masinii si in plus si-a exprimat dorinta sa mai incerce experienta diesel. Echipa Avia Motors/Alto Syncro nu a ramas imuna la sarmul “bunicutei” si a hotarat cu unanimitate de voturi pentru:  Alina Bunica trebuie sa continue sa scoata fum!

 

Cu toate ca intelegerea cu Alina Bunica a fost doar pentru primele etape, cred ca toti ne-am dorit ca ea sa faca parte din echipa noastra pe termen mai lung. Am vazut modul profesionist in care a abordat weekendul de debut de la coasta si suntem foarte multumiti de colaborarea cu ea. Asa ca ne-am gandit sa-i oferim inca trei etape duble la volanul masinii pregatite de noi a declarat Lucian Visan, team managerul echipei Avia Morors/ Alto Syncro .

 

In aceste conditii, Alina va avea posibilitatea sa se apropie de potentialul masinii, lucru imposibil de la primele etape. Cu toate ca nu au fost stabilite etapele la care Skoda Fabia RS TDI va fi strunita de Sexy Bunica, echipa Avia Motors/Alto Syncro se poate bucura de pe acum ca si-a asigurat serviciile unuia din cei mai carismatici piloti din tara.

 

Am fost incantata sa conduc o Fabia diesel insa am ramas cu un gust amar venind de la Teliu. Stiu ca pot sa scot mai mult din masina. Mi-a fost ciuda ca nu am aratat cu adevarat de ce sunt in stare. Ma bucur ca am primit aceasta sansa si ii promit lui Andrei Mitrasca ca nu il mai las la atatea secunde in fata.” a spus Alina Bunica.

 

Urmatoarele etape de viteza in coasta se vor desfasura la Rasnov in 16-17 iunie, cand Alina este asteptata sa lase o dara de fum de la start pana la finish.