Lumea motorsportului romanesc este in doliu

Chiar daca noi nu-l cunosteam de mult timp pe  Vlad Iosipescu, caruia prietenii apropiati ii spuneau si Valiza, ne-am dat seama foarte repede ca am avut ocazia sa dialogam cu un adevarat profesionist, chiar perfectionist, un om deschis, rabdator si dornic sa impartaseasca si altora cunostintele sale. Vlad si-a dedicat marea majoritate a timpului pregatirii masinilor de competitie de la noi din tara, el lucrand pentru Victor Baldescu, Dan Spuderka si in ultima perioada la Autotehnica, alcatuind alaturi de Paul Andronic o echipa inimoasa. Pe 19 mai 2011 Vlad ar fi implinit 31 de ani, iar noua nu ne ramane altceva de facut, decat sa pastram vie amintirea sclipirii din ochii acestuia atunci cand vorbea despre masinile de curse.

A fost o onoare pentru noi sa il cunoastem pe Vlad Iosipescu, un om deosebit de profesionist si valoros. Sincere condoleante familiei greu incercate. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Vlad!

 

Vlad Iosipescu va fi condus duminica 27 martie pe ultimul drum la locul de veci din Cimitirul Damaroaia (capatul liniei de autobuz 331). Slujba religioasa va avea loc incepand cu orele 12:00 la domiciuliul sau din strada Mihai Viteazu, numarul 68, Sector 1, Bucuresti.