Interviu cu Sorin HAI dupa etapa de la Iasi 2011

Motorsportnews.ro: A trecut si prima etapa din Gtt Drift Series care a avut loc in weekendul trecut la Iasi, unde ai prins ultimul loc al podiumului. Esti multumit de rezultat, puteai face mai mult?

HAI: Salutari tuturor iubitorilor driftului si nu numai.

Asa este, prima etapa a trecut si totul a fost bine, masini”noi”, lume multa, organizare foarte buna, intr-un cuvant toate ingredientele pentru  reteta  unei etape de drift reusita.

Clasarea mea ma multumeste tinand cont de faptul ca masina beneficiaza de alte setari, alt soft si asta se vede si in evolutia mea, numai eu stiu ce era in sufletul meu anul trecut cand pur si simplu ma chinuam sa fac drift din cauza setarilor nepotrivite.

Motorsportnews.ro: Cum ti s-au parut colegii tai pregatiti pentru etapa de la Iasi, fiind primul eveniment unde unii au venit cu masini noi, unii in acest an au debutat?

HAI: Anul acesta au venit masini noi unele bine gandite alte in curs de pregatire, debutanti curajosi si talentati, evolutiile unora dintre ei sunt chiar promitatoare.

Motorsportnews.ro: Cum s-a comportat masina si ce impact au avut designul si noua grafica pentru fani?

HAI: Masina s-a comportat extraordinar, incredibil de bine, o pun si pe seama faptului ca am evoluat numai cu anvelope noi (multumesc pe aceasta cale anvelopesijante.ro), dar simt ca este loc si de mai bine. Si stiu ce am de facut pentru asta, in perioada imediat urmatoate masina intra in garajul haltech.ro pentru noi imbunatatiri setari si up-gradeuri, schimbarea turbinei un nou soft, etc….

Grafica este de mare efect toti au fost incantati, pe aceasta cale ii multumesc omului care a creat grafica este de mare efect si mie imi place la nebunie.

Motorsportnews.ro: Ce parere ai despre organizarea etapei de la Iasi, au avut impact noile reglementari din regulamentul oficial de la drift introdus in acest an?

HAI: Organizare buna ca de obicei, perfect nu cred ca se poate face niciodata se gaseste cineva sa fie nemultumit de un anumit lucru, este imposibil sa-i multumesti pe toti, dar una peste alta a fost chiar bine.

Regulamentul consider ca este unul normal pentru o asemenea competitie, sunt unele chestii care nu prea convin anumitor piloti, dar totul va fi bine pana la urma o sa vedeti.

Motorsportnews.ro: Pentru prima oara in Romania la o etapa de drift site-ul nostru a avut o trasmisie live-text si poze, ce parere ai despre aceasta initiativa (crezi ca e util pentru fani)?

HAI: Tot ceea ce inseamna promovare pentru acest sport este extraordinar de benefic, nu mai iau in discutie ceea ce ati facut voi prin transmisiunile voastre, bravo baieti.

Si cei care nu au putut veni au fost la curent cu ceea ce s-a intamplat la Iasi, prin intermediul vostru, bravo inca o data.

Motorsportnews.ro: Ce urmeaza?

HAI: Asa cum am precizat putin mai sus pana la etapa urmatoare vreau fac ceva modificari, sa schimb turbina, voi opta pentru o turbina mai mica pentru a intra din ture joase, voi face alt soft, alte setari pentru suspensie, am simtit ca ceva nu e in regula la suspensia fata si cel mai important – vreau sa maresc unghiul de virare al rotilor fata. Sper sa pot termina toate aceste lucrari pana la etapa viitoare si va promit ca veti vedea o alta masina.

Motorsportnews.ro: In final ai cuvantul….

HAI: Tin sa multumesc sotiei si ficei mele carora le dedic cupa de la Iasi, sponsorilor mei – anvelopesijante.ro, repsol, exelixis, dental-med, haltech.ro si tuturor celor implicati in aceasta pasiune a mea.

Astept cu drag publicul si fanii la urmatorul eveniment pentru a vedea un spectacol pe cinste oferit de pilotii din GTT Drift Series.

Bafta si sa auzim de bine.

Foto: Catalin Oprea mai multe poze si pe – www.pov.ro