Motorsportnews.ro va prezinta in premiera noua masina a lui Andrei Dumitrescu

Echipa Motorsportnews.ro le-a facut astazi o vizita surpriza fratilor Dumitrescu la service-ul Citroen Champion , locul unde isi prepara si monoposturile pe care vor concura in Campionatul National de Viteza in Coasta 2010 .

Andrei Dumitrescu ne-a oferit prima surpriza placuta : ARE O MASINA NOUA

Monopostul lui Andrei este fabricat de cei de la Tatuus si este compus dintr-un sasiu de Formula Renault 2005 , kitul de caroserie este din 2008 ( full carbon) , motorul este unul Opel, 2.0 l aspirat si este asemanator cu cel al lui Silviu de pe Dallara , adica este modificat de ei “in house” , dupa o “reteta” a la Familia Dumitrescu , reteta care s-a dovedit de-a lungul timpului a fi cea castigatoare .

Monopostul cantareste aproximativ 500 kg iar motorul dezvolta 300 cp , masurati la vibrochen . Viteza de la 0-100 km/ h este atinsa in 2.5 secunde , iar 0-200 km/h in doar 8.5 secunde , cutia de viteze fiind una secventiala in 6 trepte.

Monopostul este o sponsorizare a celor de la Badsi – Nissan ( dealer autorizat Nissan) .

Ceilalti parteneri ai lui Andrei si Silviu Dumitrescu din 2010 sunt VALCOR, Bayon Sud si  Champion service Citroen.

Mai multe detalii despre masinile celor doi veti afla in curand intr-un amplu material . Pana la acesta ii puteti vedea pe cei doi Duminica la Rally Show-ul din Pitesti din cadrul Raliului Argesului.

Credit Foto : Claudia