Back in business

In perioada 23-25 iulie 2010 caravana Campionatului National de Viteza in Coasta a ajuns la Sinaia pentru etapele a VII-a si a VIII-a ale sezonului. Pentru una din cele mai titrate duble ale CNVC, la start a fost prezent si mezinul Clubului Spotiv Autosport Fair Play, Mihai Beldie Jr, revenit cu forte proaspete dupa absenta de la Resita. Pilotul in varsta de 19 ani a reusit sa se impuna la clasa H2 in etapa a VII-a, urmatoarea etapa aducandu-i un loc secund la aceeasi clasa, dupa o lupta acerba cu Andrei Tentean.

Mihai Beldie Jr (444): Au fost doua etape extraordinare, rasplatite cu doua rezultate care ma fac foarte fericit: locul 1 la H2 in etapa a VII-a si un muncit loc second la aceeasi clasa in etapa a VIII-a. Am invatat foarte multe secrete ale luptei la nivel inalt si ce inseamna lupta psihologica, la care mai am de muncit. Vreau sa multumesc pentru ajutorul acordat Clubului Sportiv Autosport Fair Play, prin Claudiu David si Mihai Beldie, fara de care nu as fi fost la startul acestor etape de neuitat, la fel si Domnului Dan Spuderka, pentru sprijinul moral si pregatirea extraordinara a materialului de concurs. Aici as aminti si de Bubu pentru ridicarea moralului si buna dispozitie adusa echipei.

Mihai Beldie Jr. conteaza pe sprijinul sponsorilor Torent Sebes si  ABStar Grup Tractari Auto si al partenerilor media Ziarul Unirea, Ziarul Adevarul, Atlas FM, RallyMax.ro, On-Board.ro, Motorsportnews.ro si Autorally.ro.


PR Raluca Magdas

Media Board

Foto: Ciprian Vanga/rallymax.ro