Pilotul Paul Andronic marcheaza etapele 7 si 8 din CNVC 2010 prin implicarea in doua evenimente importante

Decernarea trofeului Horia Andronic pentru cel mai tanar participant si sustinerea campaniei Alege Viata! initiata de Politia Romana.

Vineri la Sinaia, pe singurul traseu stradal din Romania, vor lua startul peste 70 de piloti  in etapa a 7 a CNVC Dunlop 2010, trecand un nou prag al recordurilor in materie de participanti. Editia a II a a trofeului Sinaia Forever are si in acest an sprijinul Primariei Sinaia si a primarului Vlad Oprea, acesta fiind ca si anul trecut prezent la start. Competitia de anul acesta se anunta foarte stransa, dintre participanti nelipsind Lucien Hora, Titi Aur, Calin Popescu Tariceanu, Daniel Onoriu sau Gunter Graef. Cu un start de sezon excelent, pilotul Paul Andronic si echipa Autotehnica vin la Sinaia sa obtina maximul de puncte si sa mai faca un pas catre prima pozitie a clasamentelor. In acest an, etapele 7 si 8 din CNVC Dunlop 2010 vor face, la Sinaia, diferenta dintre pilotii clasati pe podium, fiind un preludiu pentru finalul de sezon.

Fiind una dintre cele mai populare competitii a CNVC, etapele de la Sinaia vor avea un plus de audienta si, dupa cum s-a vazut si un plus de participanti, multi dintre ei, tinere sperante ale motorsportului romanesc. Pentru sustinerea acestora si, nu in ultimul rand pentru comemorarea celui care a fost Horia Andronic, o imagine marcanta a sportului din Romania, pilotul Paul Andronic va oferi in cadrul Trofeului Sinaia Forever doua premii speciale pentru cei mai tineri piloti din competitie. Paul Andronic a declarat ca:La Trofeul Sinaia Forever din acest an, pe langa participarea la competitie, vom decerna doua trofee care poarta numele tatalui meu – Horia Andronic, in memoria celui care, intotdeauna a fost alaturi de motorsportul romanesc si de toti aceia care au dorit sa-l practice. Trofeele vor fi oferite celor mai tineri participanti, simbolic, urmand ca in viitorul nu prea indepartat sa putem oferi si 2 burse pentru promovarea sperantelor acestui sport.

Si, pentru ca ne aflam la o competitie auto, consider important ca fiecare dintre noi sa fim un exemplu pozitiv pentru toti participantii la traficul rutier de zi de zi. Prin sustinerea  campaniei ALEGE VIATA!, o campanie initiata de Politia Romana, vreau sa lansez un mesaj pentru toti cei care braveaza pe sosea: Viteza e buna. Pe circuit!

Patricia Ivanescu