Publicitate

Pilotul UCM Sport, Lucien HORA, este noul campion la viteza in coasta din Romania in 2010. Hora a castigat 15 din cele 16 etape organizate in Campionatul National de viteza in coasta – Dunlop 2010. Hora piloteaza din acest sezon un monopost formula LOLA F 3000, la al carui volan a batut record dupa record pe traseele din campionatul romanesc unde a alergat in 2010.

Colegul sau de echipa, Christian Nistoran, a incheiat pe treapta a III-a a podiumului campionatul si a castigat detasat Grupa N si campionatul destinat juniorilor.

Final de sezon perfect pentru pilotul UCM Sport, campion absolut al vitezei in coasta din Romania Lucien Hora, care a reusit si in concursul de la Muscel, in ultima etapa a campionatului sa faca spectacol si sa imbunatateasca recordul acestui traseu, ce fusese stabilit vineri de acelasi pilot resitean. Nou record stabilit cu monopostul Lola F3000 este de 1:25.541.

Colegul sau de echipa, Christian Nistoran, la doar 23 de ani, a reusit un sezon de viteza in coasta foarte bun, urcand la final pe treapta a III-a a podiumului, cu evolutii entuziasmante in fata publicului.

La capatul unui sezon competitional dominat autoritar de pilotul nostru Lucien Hora, castigatorii Campionatului National de Viteza in Coasta 2010 sunt:

Clasament Open CNVC Dunlop 2010

Loc I Lucien Hora 300 puncte

Loc II Paul Andronic   178  puncte

Loc III Christian Nistoran 138 puncte

Loc I Grupa H –  Paul Andronic

Loc I Grupa N –  Christian Nistoran

Loc I Grupa A – Gunther Graef

Loc I Clasa Juniori –  Christian Nistoran

Loc I Grupa I (masini istorice) – Horia Popescu

Grupa D – Loc I Lucien Hora

Suntem mandri de rezultatele pilotilor UCM Sport, Lucien Hora si Christian Nistoran, care merita toate felicitarile pentru rezultatele lor!

www.ucmsport.com

Sergiu Taban
Ofiter de Presa UCM Sport


Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro