Catalin Cismaru digitalizeaza Viteza in Coasta

Primavara este modul in care natura ne spune: sa inceapa petrecerea! Dupa o pauza competitionala destul de lunga, a sosit momentul ca si bolizii din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop sa-si tureze motoarele. La sfarsitul acestei saptamani, sambata si duminica, se vor desfasura primele doua etape ale sezonului 2012, pe proaspatul traseu reasfaltat de la granita judetelor Brasov si Covasna. 

 

Catalin Cismaru, vicecampionul grupei N si ocupantul locului al treilea in Clasamentul Open la finalul sezonului trecut, porneste la drum mai hotarat ca niciodata. Alaturi de un nou partener puternic si o noua echipa de asistenta tehnica din afara tarii, pilotul bucurestean isi pune mari sperante in debutul stagiunii: „ Laurii culesi in 2011 sunt roadele unui sezon muncit. Nu a fost deloc usor, insa, la final, am fost foarte fericit. Lupta pe care am avut-o la Grupa N a tinut capul de afis la toate etapele iar anul acesta imi doresc sa redevin campion.” rememoreaza Catalin inainte de plecarea spre Teliu.

 

Nu neaparat rezultatele obtinute fac din Catalin un pilot de temut pentru adversari, ci stilul sau de pilotaj perfect, precum cel al unui Robot, acesta fiind de altfel si renumele pe care si l-a castigat de-a lungul anilor. „Campionatul National de Viteza in Coasta reprezinta o alegere si nu o intamplare. Am ales sa evoluez si in acest an aici datorita satisfactiilor obtinute. Imi place sa cred ca, datorita noului meu partener Digi, expunerea campionatului va creste, urmand sa avem reportaje  despre acest minunat  sport pe postul de televiziune Digi Sport, in cadrul deja cunoscutei emisiuni RO Motorsport.” a mai adaugat Catalin Cismaru.

Prietenul sau cel mai bun in acest an va fi acelasi Mitsubishi Evo 9 de Grupa N, care i-a fost alaturi pe durata intregului sezon de anul trecut. Impreuna au reusit in nenumarate randuri sa simta gustul sampaniei ce revine invingatorilor si in acest an gandul lui Catalin nu poate fi in alta parte decat la pozitiile fruntase. „Astept cu nerabdare startul in prima etapa. O parte din partenerii de anul trecut au ales sa ma sprijine in continuare si vreau sa le multumesc pe aceasta cale. Faptul ca voi avea alaturi un puternic  sponsor din zona media precum este Digi ma bucura, dar ma si obliga in acelasi timp. Echipa din care voi face parte ramane AFS Rally Team si imi doresc ca impreuna sa ne imbunatatim rezultatele.” a mai spus Robot.

 

Catalin Cismaru este sustinut in sezonul 2012 de BRD-Groupe Societe Generale, DIGI si Romtam Construct. El va lua startul sambata si duminica, 19 si 20 mai, pe traseul in lungime de3,7 kilometridin cadrul Tofeului Teliu iar masina sa va fi cea care il va ajuta ca gandurile sa-i fie transformate in realitate.