Cosmin Dragnea reuseste prima victorie din cariera

Dupa doi ani, treizeci de curse si trei clasari consecutive pe locul secund in sezonul 2013 al Campionatului National de Viteza in Coasta, Cosmin Dragnea a reusit sa-si treaca in palmares prima victorie a carierei. Pilotul bucurestean a dominat la Resita Grupa A incepand cu antrenamentele cronometrate de sambata, pe care le-a si castigat, si se afla la jumatatea campionatului la doar doua puncte distanta de locul 1 al clasamentului general.

 

Munca asiduua si pregatirea permanenta inceputa in urma cu doua sezoane s-au concretizat in final intr-un frumos rezultat obtinut de Cosmin pe Valea Domanului in cea de-a patra etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Locul intai la grupa A nu reprezinta o surpriza ci mai degraba o reusita prevestita de cele trei locuri secunde consecutive obtinute de la inceputul acestui sezon.

 

Saptamanile de dinaintea Cupei Resita au fost foarte incarcate pentru mine, intrucat imediat dupa incheierea etapei am sustinut examenul de licenta la facultate. Din fericire am terminat la timp toate pregatirile si am putut astfel sa ma concentrez la maxim pentru cursa! spune Cosmin Dragnea.

Cosmin Dragnea - Resita 2013

Tanarul pilot AFS a adoptat pentru Cupa Resita o alta strategie decat la etapele desfasurate pana acum. „Am vrut sa merg cat se poate de tare inca de la antrenamente. Nu am mai asteptat sa vad ce timpi reusesc ceilalti piloti si mi-am propus ca in mansele de concurs sa scad sub pragul celor doua minute.dezvaluie Cosmin.

 

Am schimbat modul de abordare a catorva viraje in care masina subvira si am reusit sa opresc cronometrul, in ambele manse de concurs, inainte de pragul celor doua minute. Vreau sa dedic aceasta clasare in top 10 familiei mele care ma sustine si ma ajuta neconditionat de cand particip in Campionatul National de Viteza in Coasta cat si lui Mihai Georgescu, managerul Andre`s Fast Service. a mai declarat Cosmin Dragnea care s-a impus la Grupa A si a prins ultimul loc in puncte in clasamentul general la Cupa Resita.

 

Cosmin Dragnea a confirmat increderea partenerilor Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre’s Fast Service, care au decis in acest an sa-l sustina in Campionatul National de Viteza in Coasta.