Un campion de raliuri pe Valea Domanului

  • Dublul Campion National de Raliuri, Dan Girtofan, invitat special la Resita
  • Un loc pe podiumul clasei H3 pentru “Ruxi”

 Giri Resita 2013

A patra etapa de viteza in coasta, desfasurata la Resita, a marcat incheierea primei jumatati a sezonului 2013. Cum era de asteptat, numarul concurentilor a fost mult mai mic ca la celelalte etape insa lupta la varful fiecarei clase a ramas la fel de apriga. Echipa Avia Motors & Alto Syncro a ajuns si ea cu cele doua masini, SEAT Ibiza Cupra TDI si Skoda Fabia RS TDI, la Resita, urmand ca acestea sa fie folosite in scopuri diferite.

 

Ibiza TDI alintata “Ruxi” avea de luptat in clasamentul clasei H3 iar Fabia RS TDI urma sa fie incredintata unui invitat special, care avea doar sarcina de a se simti bine la volanul acesteia. Dan “Giri” Girtofan, dublu Campion National de Raliuri, a acceptat invitatia echipei fiind o prezenta neasteptat de cordiala si relaxata in parcul de service de pe Valea Domanului.

 

Giri Resita1 2013Am acceptat cu bucurie invitatia de a concura la Resita. A fost pentru prima oara in ultimii ani cand am participat la o cursa fara niciun fel de presiune a rezultatului. M-am simtit excelent printre costasi si mi-am adus aminte de inceputurile mele ca sportiv. Fabia este o masina extraordinara de la care sa pornesti un proiect in motorsport iar cei de la Avia au construit o masina ideala destinata invitatilor. M-am obisnuit rapid cu Skoda si sunt sigur ca oricine s-ar simti imediat in largul sau la volanul Fabiei. “ A declarat Dan Girtofan, pilot oficial Skoda in Campionatul National de Raliuri, la finalul zilei de duminica.

 

Cu toate ca a pierdut locul II la clasa H3 pentru doar 0.069 secunde, Andrei Mitrasca s-a declarat multumit de prestatia sa. “Eram destul de sigur ca o sa-l bat pe Bebitza dar nu am reusit. Ne-am intrecut doua zile la zecimi si sutimi ca de obicei si el a fost mai bun la final. Am tras tare dar pe final am facut o mica greseala care a facut diferenta. Nu sunt dezamagit, ba chiar dimpotriva. Il felicit pe Mihai Beldie ca e focusat si ambitios, merita toate rezultatele bune. Eu am avut niste baieti minunati in asistenta iar prezenta lui Giri in echipa a fost ca un vis devenit realitate. E incredibil cat de mult poti sa inveti de la cineva ca el in trei zile

 Mitrasca Resita 2013

Dupa patru etape, Andrei se afla pe locul al treilea in clasamentul general al clasei H3, tinta finala fiind acelasi loc la finalul sezonului. Echipa Avia Motors & Alto Syncro doreste sa-i multumeasca multiplului campion Dan Girtofan pentru toate plusurile aduse echipei si evidentiaza suportul primit de la partenerii traditionali, Porsche Finance Group, Skoda Romania, Castrol si Das WeltAuto.