Mihai Beldie reuseste victoria la grupa diesel in Cupa Resita

A patra etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2013 a avut loc în perioada 7-8 iulie, la Resita. La  start echipa s-a prezentat  in formula completa cu toate cele trei masini , Mihai Aurel Beldie BMW 120d, Eduard Tontsch BMW 2002 si Gunther Graef BMW 1602.

Beldie Mihai - Trofeul Teliu 2013 - 13

La Resita echipa Tontsch Automotive obtine un rezultat notabil; Eduard Tontsch câștigă categoric competiția clasei I2B3 și locul II al grupei I2, Mihai Beldie castiga Grupa automobilelor Diesel si  locul II al clasei H3, iar Gunther Craef obține locul 4 în clasamentul Clasei I2B2.

 

Pilotul Mihai Aurel Beldie a avut un ritm foarte bun inca de la primele urcari cronometrate unde a avut o evolutie constanta ramanand pe locul 1 pana la ultima urcare a competitiei . La finele etapei de la Ranca, Mihai câștigă competiția automobilelor diesel, si obtine locul doi al clasei H3.

 

La Resita am gasit un traseu tehnic care pune la incercare curajul concurentilor.  Am incheiat etapa cu un rezultat foarte bun, care ma mentine in fruntea clasamentului campionatului .  Victoria de la Resita este una foarte importanta pentru mine tinand cont ca este pentru prima data cand iau startul la Resita. Aceste rezultate vin datorita unei echipe profesioniste si dedicate pe care o am in spate, iar rezultatele nu intarzie sa apara”, a declarat pilotul Mihai Beldie.

 

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop se va desfășura in perioada 20-21 iulie la Sinaia.

 

Credit Foto: RallyZoom.ro