Hat-trick pentru Cosmin Dragnea

Aflat in cel de-al treilea sezon in Campionatul National de Viteza in Coasta, Cosmin Dragnea a obtinut weekendul acesta la Trofeul Teliu al treilea podium consecutiv din 2013 in cadrul Grupei A, confirmand astfel forma excelenta afisata de la startul campionatului. 

 

Cosmin Dragnea si-a facut un cadou frumos la scurt timp dupa implinirea varstei de 23 de ani, clasandu-se pe locul secund in cea de-a treizecea cursa la care ia startul in Campionatul National de Viteza. „Ma bucur foarte mult pentru podiumul obtinut dar mai ales pentru faptul ca de trei ani reusesc sa fiu prezent la startul tuturor etapelor. Traseul de la Teliu nu pot sa spun ca se afla printre preferatele mele, insa nici nu-mi displacea explicat Cosmin Dragnea.

 

A cincea editie a Trofeului Teliu l-a omagiat si in acest an pe maestrul sporturilor Eugeniu Ionescu-Cristea, 81 de piloti aliniindu-se la startul cursei din acest an desfasurata in perioada 8-9 iunie. Traseul in lungime de 3.55 km a oferit si de data aceasta surprize prin prisma vremii capricioase, concurentii avand parte de emotii si suspans pe durata celor doua zile de competitie.

 

Proba era acoperita de apa pana la jumatate, apoi, spre final, era uscata, facand ca alegerea pneurilor sa fie si mai dificila. Sambata, la sfarsitul manselor de antrenament, o ploaie torentiala aparuta din senin a facut ca ultima urcare sa se anuleze.a declarat Cosmin Dragnea.

 Cosmin Dragnea - Trofeul Teliu 2013

Tanarul pilot bucurestean nu a avut parte de o duminica foarte linistita. „Daca primele doua urcari le-am facut cu pneuri intermediare si totul a fost in regula, prima mansa de concurs am parcurs-o cu slick-uri, desi mai erau zone umede pe traseu. Chiar daca masina parea ca are o gandire proprie si derapa in acele locuri, am reusit sa imi imbunatatesc timpul, insa, in mansa a doua, am revenit la pneurile intermediare in urma informatiilor primite de la oficialii de la start. Din pacate, cea mai buna optiune pentru aceasta ultima mansa ar fi fost pneurile slick, traseul fiind aproape uscat complet.a mai spus pilotul Andre`s Fast Service.

 

Ma bucur si ma simt din ce in ce mai bine cu noua masina, mai ales atunci cand ma aflu la volan iar noua cutie de viteze este impecabila. Abia astept etapa urmatoare cand mi-am propus sa pilotez putin mai agresiv!erau concluziile lui Cosmin Dragnea dupa incheierea Trofeului Teliu unde s-a clasat pe locul secund la Grupa A.

 

Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service. Dupa o pauza de o luna Campionatul National de Viteza in Coasta se va deplasa in judetul Caras Severin pentru cea de-a patra etapa a sezonului , Cupa Resita.