Publicitate

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, invită toți iubitorii de motorsport să participle la a treia ediție a Trofeului Câmpulung Muscel ce se va desfășura în superba zonă a barajului Râușor.

 

Este onorant pentru noi să găzduim a VII-a etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și suntem convinși că toți participanții la acest eveniment se vor bucura de un spectacol sportiv de mare calitate dar și de peisajul mirific al zonei Muscel!, a precizat Călin Andrei, primarul municipiului Câmpulung.

 

Trofeul Câmpulung Muscel 2014 contează ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și se va desfăşura pe un traseu în lungime de trei kilometri, situat pe DJ 734, recent modernizat prin fonduri europene, sector aflat între Lerești și Cabana Voina, în perioada 20 și 21 septembrie. Acest eveniment este susținut și promovat de către ConsiliulJudeţeanArgeş.DSC_7188

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Com. Lereşti, OMNIASIG, Pasteur Caroseria, DJTS Argeş, Neste Automotive, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security!
Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro