Gabriel ENE îşi adjudecă titlul de campion național al grupei F2 la Trofeul Câmpulung Muscel

Pilotul echipei Shark Racing, Gabriel Laurențiu ENE, reuşeşte pentru a treia oară consecutiv să îşi adjudece un titlu de campion național la volanul modelului de concurs Honda Civic EP3. Dacă in anii precedenti 2015, respectiv 2016, Gabriel reuşea să devină campion al clasei H3, în 2017 pilotul bucureştean îşi adjudecă titlul de campion național al grupei F2, cel mai important titlu al carierei sale sportive până în prezent.

Categoria rezervată automobilelor cu două roți motrice (F2) este a doua cea mai spectaculoasă şi disputată grupă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, după clasamentul Open. Nu mai puțin de cinci piloti porneau înaintea etapei de la Câmpulung Muscel, cu o şansă la caştigarea grupei rezervată automobilelor cu două roți motrice, fapt care facea lupta cu miimile de secunda extrem de interesantă pentru fanii şi spectatorii prezenti pe marginea traseului de concurs.  

 

Cu toate acestea oraşul Câmpulung Muscel se pare că îi poarta noroc pilotului bucureştean, Gabriel ENE reuşind să câştige aici atât cele două titluri de campion național al clasei H3, cât şi titlul de campion al grupei F2 în acest sezon.

 

Este un vis devenit realitate pentru mine. Chiar dacă anul trecut m-am aflat la un moment dat în lupta pentru titlul categoriei rezervată automobilelor cu două roți motrice, deşi nu îmi propusesem acest lucru, în acest an mi-am setat ca obiectiv caştigarea acestui titlu. Rezultatul vine pe fondul unei lupte foarte frumoase cu ceilalți piloti din cadrul acestei categorii cărora vreau să le mulțumesc pentru sportivitate si fair-play. Mulțumesc Andrei ŞERBAN, Claudiu CIUCĂ, Aurelian ANDRONACHE şi Septimu MARGHITAŞ. Deşi pe parcursul sezonului am întampinat ceva probleme tehnice la maşina de concurs, echipa de mecanici condusă de Iulică NIȚĂ a reusit să îmi pună la dispozitie cea mai buna variantă a acesteia în ziua concursurilor. Lucien HORA şi-a adus aportul la stilul meu de pilotaj şi a reusit să mai gasească câteva secunde de dat jos în duelul cu ceilalți colegi. Oraşul Câmpulung Muscel cred că mă iubeşte pentru că toate cele cele 3 titluri de campion național ale mele au fost obținute la finalul acestei etape. Eu nu pot decât să le mulțumesc oamenilor de aici pentru găzduirea şi primirea calduroasă de care am parte în fiecare an şi să le promit că voi reveni cu placere ori de cate ori voi avea ocazia.” declara Gabriel Laurențiu ENE, proaspătul campion al grupei F2.

 

Ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea loc în perioada 14-15 octombrie, la Braşov, pe “Drumul Poienii” unul dintre cele mai îndragite trasee din campionat, acolo unde Gabriel ENE va fi prezent pentru spectatorii de pe marginea traseului de concurs, punctajul acumulat fiindu-i suficient în economia campionatului pentru titlul deja obținut. 

 

Titlul de campion al categoriei rezervat automobilelor cu două roți motrice nu ar fi putut fi obținut de pilotul echipei Shark Racing fara susținerea acordată pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro – partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Însuraței, Amata, Serus, Ideal Media Advertising și House of Cookies.