Paul Andronic a devenit campion național la Viteză în Coastă la Trofeul Câmpulung Muscel 2017

Campionul național la viteză în coastă a fost decis, la fel ca și anul trecut, la Câmpulung! Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo V) a câștigat, oficial, cel de-al doilea titlu în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. Ședința tehnică de astăzi a consfințit victoria obținută duminică de Paul Andronic la Trofeul Câmpulung Muscel și, matematic, pilotul bucureștean de la Autotehnica a devenit campion absolut grație evoluției constante pe care a avut-o de-a lungul întregului sezon.

Câștigătorul categoriei GT Costi Stratnic a devenit și el, la Câmpulung, campion.

 

Și pilotul echipei Shark Racing, Gabriel Ene a devenit, în urma etapei de la Câmpulung, campion din punct de vedere matematic, al mașinilor cu tracțiune pe două roți (F2), acesta fiind cel mai important titlu al carierei sale sportive până în prezent.

 

De asemenea, Cedric Cedric Ghigea (Autoclasic Sport&Club), la volanul celebrei Alfetta GT „Phoenix” a câștigat grupa istoricelor și a devenit pentru a treia oară consecutiv campion al acestei categorii.

 

Andrei Marian (First Club Cup), un alt câștigător al Trofeului Câmpulung Muscel 2017, și-a adjudecat titlul de campion  la debutanți.

 

Trofeul Câmpulung Muscel 2017, contând pentru etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, a fost organizat în parteneriat cu Primăria Câmpulung, Primăria Lerești și Consiliul Județean Argeș. Brothers Motor Sport mulțumește tuturor partenerilor și sponsorilor implicați în desfășurarea Trofeului Câmpulung Muscel 2017, precum și instituțiilor media care au ajutat în promovarea evenimentului!

 

Parteneri ai evenimentului: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Primăria Comunei Lerești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș,  SILDVB,  DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria,  Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurant Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!