Paul Andronic obtine locul 3 in Trofeul Serus

Paul Andronic, campion național CNVC în 2015,revine în Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNCV) la volanul unui automobil Mitsubishi Lancer Evo V și urcă din prima etapă pe podium. 

Pilotul echipei Autotehnica a trecut testul ploii cu noua mașină de concurs, s-a acomodat condițiilor meteo vitrege ce au caracterizat prima etapă competițională – Trofeul Serus, desfășurat pe 29-30 aprilie la Râșnov, și a urcat pe locul trei la clasamentul general și cel al grupei competiționale H4.

 

Din punct de vedere competițional a fost o luptă frumoasă pentru fiecare treaptă a podiumului. Am avut nevoie de puțin timp să găsesc setările corecte și să prind încredere în ținuta de drum pe ud, dar în cele din urmă am reușit să obțin un loc 3 în clasamentul general și cel al grupei. Mașina s-a comportat bine, iar ca obiectiv avem un 2017 în care ne luptăm din nou pentru locul 1 în CNVC și vizăm podiumul câtorva etape din Campionatul European de Coastă. Mulțumim Repsol, prin Valtec România, că este alături de noi în atingerea acestui obiectiv”, a declarat Paul Andronic, președinte al echipei Autotehnica.

 

Trofeul Serus s-a desfășurat în perioada 29-30 aprilie la Râșnov, iar pe traseul de 4 kilometri mai mult de 90 de concurențiau alergat pentru un loc pe podiumul uneia dintre cele 10 clase competiționale.

 

Următoarea etapă în care Paul Andronic va concura, susținut de Repsol prin Valtec România, se va desfășura în intervalul 27-28 mai 2017 la Poiana Brașov.