Fara Campionat National de Drift in 2014

De multe ori m-ati vazut pomenind numele lui Gabriel Onofrei in diferitele articole despre driftul din Romania si asta dintr-un motiv bine intemeiat. Gabriel a reusit pe parcursul a patru ani de zile sa organizeze un Campionat National de Drift cu bune si cu rele asa cum se intampla peste tot, pentru ca niciodata nu ii vei multumi pe toti. In jur de 20 de etape au fost organizate de Asociatia Romana de Drift pe parcursul celor 4 ani, printre care si trei etape internationale.

Drift Prejmer

Si dupa trei ani Campionatul National de Drift s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, recunoscandu-se astfel eforturile constante depuse de Gabriel Onofrei. Totodata a organizat si o Gala a campionilor, exact ca cea de la FRAS, incepand cu anul 2011, iar in 2013 sportivii Campionatului National de Drift – GTT Drift Championship au fost premiati in cadrul galei FRAS.

gala-campionilor-2012-04094

In toti acesti ani am fost foarte aproape de acest sport in tara noastra si am auzit foarte multe pareri pro si contra mai mult sau mai putin argumentate, din partea celor implicati direct. Insa toate lucrurile au si un sfarsit si in acest caz este vorba despre campionatul organizat de Gabriel Onofrei pe care in acest an nu il va putea tine cauza principala fiind lipsa bugetului.

Gabriel Onofrei

Cat despre vreun alt campionat de drift, pana in prezent nu cunoastem nici o data a vreunei etape sau cine o va organiza sau daca acestea mai vor fi organizate in 2014. Noi nu putem decat sa ii multumim lui Gabi pentru colaborarea excelenta pe care am avut-o pe parcursul acestor ani si sa ii uram succes in noile proiecte. 

5 thoughts on “Fara Campionat National de Drift in 2014”

  1. salut,
    caut de la inceputul anului sa afisati programul de anul acesta , cand am citit acest articol si m-am intristat. nu se mai tine nimic la Prejmer ,Bucuresti,Constanta in 2014?mergeam in fiecare vara si ar fi crud pentru iubitorii acestui sport sa nu ne mai bucuram de aceste evenimente.
    va multumesc pentru raspuns.sa auzim de bine.

  2. Salut Mihai. Exact cum am scris Gabi Onofrei nu va mai organiza nimic in acest an. Insa exista posibilitatea ca alti oameni sa organizeze diferite evenimente in acest an, dar nu stim daca la acelasi nivel ca si pana acum. Pana la aceasta ora nu cunoastem nimic concret insa exista ceva zvonuri, dar doar atat sunt zvonuri…

  3. Salutare tuturor de organizat o sa se organizeze cv pe la galati in aceasta vara este vorba de adunarile Stance|Works deci sunteti cu totii bine veniti sa va faceti de cap la noi

  4. Si tocmai anul asta cand era gata MuresRing speram sa vad drift acolo…Dar poate o sa vedem totusi ceva. Si Prejmer-ul este un circuit frumos.

Comments are closed.