Fara drift la Onesti

Bogdan Padurariu
Bogdan Padurariu

Anuntata initial drept cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Drift in sezonul 2013 in, etapa de la Onesti a fost anulata. Runda programata initial in perioada 9-11 august pe un circuit stradal nu va mai avea loc, un comunicat in acest sens fiind publicat pe site-ul oficial al Asociatiei Romane de Drift, pe care vi-l redam in integralitate in cele ce urmeaza:

 

Din motive organizatorice si administrative ale partenerilor din Onesti independente de Asociatia Romana de Drift si King of Europe anuntam cu regret anularea evenimentului european King of Europe Street Legal / Queen of Europe Runda 2 dar si a rundei 5 din Campoionatul National de Drift al Romaniei care trebuia sa se desfasoare in orasul Onesti in data de 9-11 august 2013. Pentru viitorul apropiat facem eforturi considerabile pentru a desfasura o etapa de King of Europe Grand Prix in aceasi locatie. 

 

Urmatoarea etapa programata in Campionatul National de Drift va avea loc in perioada 31 august 1 septembrie la Polus Center in Cluj.    

 

Via – frdrift.ro