Chris Atkinson, al treilea pilot de teste pentru Hyundai

Australianul in varsta de 33 de ani s-a alaturat echipei de teste a celor de la Hyundai. Pe parcursul acestei saptamani Chris a testat modelul i20 WRC pentru prima oara, preluand volanul masinii din mainile lui Hanninen si Bouffier, piloti care deja au testat masina.

Chris Atkinson Hyundai

Este un proiect foarte captivant. Sunt foarte impresionat de realizarile si dedicatia echipei de pana acum. Am o experienta mare cu diferite etape si modele de WRC si voi folosi aceste cunostinte pentru a ajuta la dezvoltarea modelului i20 WRC pentru 2014.” declara Chris dupa vizita facuta la fabrica Hyundai Motorsport din Alzenau.        

 

Michel Nandan, directorul echipei Hyundai Motorsport: “Este minunat ca am putut sa il intergam pe Chris in cadrul echipei de teste pentru Hyundai Motorsport in acest sezon si sunt convins ca va aduce cu el o experienta importanta pentru programul WRC. Chris ii va ajuta pe cei doi piloti principali de teste Juho si Bryan. Cu o expertiza combinata a celor trei vom putea beneficia de o analiza amanuntita si cuprinzatoare a fiecarei sesiuni de teste.”