Justin JTP Pawlak a doua victorie din sezon in Formula Drift

Desfasurata in Florida pentru prima oara, cea de-a treia etapa din campionatul de drift nord american l-a adus din nou in prim plan pe castigatorul primei etape a sezonului 2011 Justin Pawlak. Pilotul celor de la Falken Tires a reusit sa se impuna in Florida chiar daca pe parcursul competitiei a avut parte de dueluri cu adversari dificili. Prin aceasta victorie JTP urca din nou in fruntea clasamentului general provizoriu.

 

Actorii celor doua semifinale au fost Chris Forsberg calificat in top 32 pe prima pozitie, care l-a avut adversar pe Vaughn Gittin jr., si Justin Pawlak impotriva colegului sau de echipa Darren McNamera. Finala mare avea sa fie un deul al Mustang-urilor unul pilotat de Justin Pawlak, iar celalalt de Gittin jr. care se pare ca in sfarsit a spart ghinionul dupa doua rezultate anterioare foarte slabe. Campionul 2009 Chris Forsberg a ratat podiumul fiind invins in finala mica de McNamara care a prins ultimul loc al podiumului. Chiar daca in finala mare favorit pleca Vaughn Gittin jr., sansele au fost din nou de partea mai tanarului Pawlak acesta reusind sa isi adjudece victoria la Palm Beach.

 

Inca odata la Florida am avut parte de confirmarea faptului ca tinerii piloti Pawlak si Powers avand in spate o echipa puternica pot obtine rezultate foarte bune. Din pacate cei doi s-au intalnit intr-unul din sferturile de finala, iar Pawlak a fost de neoprit.

 

Urmatoarea intalnire cu Formula Drift va avea loc in perioada 17-18 iunie “The Gauntlet” pe circuitul Wall din New Jersey.

 

Clasament general provizoriu:

1. Justin Pawlak 272 pct

2. Darren McNamara 235 pct

3. Daijiro Yoshihara 220 pct

4. Chris Forsberg 215 pct

5. Matt Powers 212.25 pct

6. Tyler McQuarrie   179pct

7. Ryan Tuerck 176 pct

8. Conrad Grunewald 166 pct

9. Toshiki Yoshioka 159.25 pct

10. Vaughn Gittin jr. 157 pct

Credit foto: Larry Chen

Justin Pawlak vs. Vaughn Gittin from Jasper Ash on Vimeo.