Peste 40 de piloți vor lua startul la cea de-a doua etapă a Campionatului National de Drift 2013

Asociația Română de Drift va invita la cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Național de Drift al României “GTT Drift Championship” în perioada 11-12 mai 2013 pe Aeroportul Băneasa – București.

 

Aflat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, evenimentul are în componența comisiei de arbitraj și a comisiei sportive, nume sonore din lumea motorsportului romanesc precum: Florin Hangu, Dodo Toma, Simon Arpad, Sandor Benedek.

 

Afis Campionatul National de DriftEtapa se va deschide la conferința de presă susținută de președintele Asociației Române de Drift, Gabriel Onofrei, care va avea loc vineri 10 mai, ora 14.00, la Terminalul Aeroportului București Băneasa, etajul 1.

 

După experiența anilor trecuți în organizarea Campionatului Național de Drift și a unor etape din campionatul european în parteneriat cu cei mai mari organizatori din Europa, Asociația Română de Drift are ca scop organizarea unuia dintre cel mai puternice și populare campionate naționale de profil. 

 

Peste 40 de piloți vor lua startul la cea de-a doua etapă din cadrul GTT Drift Championship 2013, într-o cursă incendiară, unde curajul și măestria piloților nu se masoară în secunde, ci în spectaculozitate. Cea de-a doua etapă va fi mult mai interesantă odată cu participarea unor nume sonore ale driftului internațional, precum Marco Blasutta, Jean Pierre Penaroli, Monica Alessandrini sau Diego Quaranta. Alături de aceștia, piloții români care s-au remarcat de-a lungul timpului printre care Frațianu Răzvan, Sorin Ene sau Ciortan Călin se vor afla la startul acestei etape.