Sorin “HAI” Ene castiga etapa de drift de la Timisoara

Desfasurata in acest weekend la Timisoara, cea de-a doua etapa de drift din GTT Drift Series a adus la start piloti romani cat si piloti straini, printre acestia numarandu-se si mai vechiul nostru prieten Antony Ply.

 

Am avut parte de dueluri foarte frumoase si foarte disputate, departajarea facandu-se de cele mai multe ori in urma greselilor personale, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Gabriel Onofrei si Dobre Niculae piloti foarte experimentati, care au pierdut pe mana lor. Trebuie amintit duelul foarte frumos dintre profesorul Marius “KNS” Mitrache si elevul sau Iulian “Jumi” Jumuga, din care cu greu a iesit invingator Marius “KNS” dupa un “One More Time”, Jumi fiind felicitat de mentorul sau pentru prestatia excelenta.

 

Finala mica s-a desfasurat intre Dobre “Superglue” Niculae si Alexandru “Ciuli” Ciulean, Dobre reusind sa prinda ultima pozitie a podiumului, dupa ce in prima tura a duelului a reusit depasirea in fata lui Ciuli.

 

Marea finala avea sa se desfasoare intre Sorin “HAI” Ene si “prezentatorul” acestei etape de la Timisoara, Razvan “LKN” Fratianu el avand in acest weekend rol dublu de pilot si comentator. A fost nevoie de un “One More Time” pentru ca arbitrii sa se decida asupra castigatorului acestei etape, Sorin reusind in final prima victorie din acest sezon cu un scor de 5-5 si 6-4 in fata suceveanului Razvan “LKN”.

 

Trebuie sa mentionam ca la aceasta etapa am avut parte de o premiera in Romania si anume transmiterea live pe internet a intregii competitii de la Timisoara prin intermediul site-ului gearheadtv.ro, acestia aducand competitia in casele fanilor driftului care nu au putut face deplasarea la Timisoara.