Sorin “HAI” prezent in Slovacia la o noua etapa KOE drift

Ieri Sorin Ene lua drumul Slovaciei pentru o noua participare la o etapa din puternicul campionat de drift King of Europe. Pentru Sorin aceasta participare inseamna a patra prezenta in campionatul KOE drift din cele cinci runde pana in acest moment in 2010, dupa ce s-a aliniat la startul etapelor din Serbia, Romania si Ungaria, iata ca acum a venit timpul sa sparga gheata si in Slovacia, fiind prima participare a lui Sorin la o etapa desfasurata in aceasta tara.

Slovacia nu este deloc straina cu acest nou sport, care are parte de o dezvoltare extraordinara atat in Europa cat si in Statele Unite, despre Japonia deja nu mai e cazul sa amintim ei fiind “taticii” acestuia. Norbert Kovacik este pilotul in care  Slovacia isi pune speranta ca va face o impresie frumoasa si va obtine un rezultat bun, in acest moment el concurand pe o masina BMW M3 E46.  

Prins pe picior de plecare “HAI” ne-a declarat: ” Plec in Slovacia, chiar in acest moment ma sui in masina si sunt extrem de fericit ca voi participa si in Slovacia, la cea de-a patra etapa pentru mine din KOE drift. Deja patru participari in KOE in acest an din cele 7 runde, deoarece la ultimele doua runde care vor avea loc in Grecia nu cred ca voi reusi sa mai ajung din lipsa de bani. Vreau sa ma calific in primii 32 asa cum am reusit si in Ungaria, dar dupa care, datorita unei greseli copilaresti pe care am facut-o am fost descalificat pe buna dreptate. Si acum imi pare rau, si vreau din nou imi cer scuze fata de toata lumea care a fost alaturi de mine si a crezut in mine. Masina sper sa mearga bine, am avut ceva probleme intre 5500rpm si 7500rpm in Ungaria imi intrerupea putin, dar si-a revenit acum sa speram ca va fi bine. Trebuie sa ii multumesc lui Gresu care este alaturi de mine la fiecare etapa fara el nu stiu cum m-as descurca si tuturor romanilor care vin sa ne sustina la evenimetele de afara si speram la un rezultat bun.

Etapa cu numarul 5 din Slovacia va avea loc in acest weekend 7 si 8 august in orasul Presov.   

Sorin Ene “HAI” multumeste sponsorilor Exelixis, AnvelopeSiJante.ro, Dental-Med, Repsol Romania si partenerului media Motorsportnews

Credit FOTO: GABITOMESCU.ro

mai multe informatii despre Sorin Ene “HAI” pe site-ul sau www.69hai.ro

One thought on “Sorin “HAI” prezent in Slovacia la o noua etapa KOE drift”

Comments are closed.