Sorin “HAI”: Sunt foarte bucuros ca am putut lua startul la 4 din cele 7 etape KOE drift

Anul trecut Sorin Ene participa pentru prima data la un eveniment international de drift si anume etapa din Ungaria de la Mariapocs contand in campionatul King of Europe drift. A urmat apoi o alta runda din KOE drift de aceasta data gazduita chiar de tara noastra la Cluj, unde fanii driftului din Romania au putut urmari la lucru unii dintre cei mai buni drifteri din Europa din tari precum Ungaria, Italia, Serbia, Bulgaria, Franta, Grecia si Slovacia.

Cu apetitul deschis si cu o noua masina in 2010, Sorin “HAI” a reusit sa participe la 4 din cele 7 runde ale campionatului european de drift KOE. Ce au insemnat aceste evolutii pentru el si cat de mult conteaza in viitor puteti afla din interviul acordat de Sorin.

Motorsportnews.ro: Salut Sorin acum dupa etapa din Slovacia care a cam fost si ultima participare din acest an la o etapa internationala de drift, spune-ne in primul rand cum a fost in Slovacia si ce a insemnat pentru tine evolutia ta din acest an la aceste etape internationale din KOE drift?

HAI: Salut si bine v-am regasit.

Ma bucur foarte mult ca am putut ajunge la etapa KOE din Slovacia, unde atat eu cat si ceilalti romani ne-am simtit extraordinar si chiar am obtinut rezultate multumitoare, majoritatea clasandu-ne in top 16. Totul a fost foarte bine incepand de la organizare, traseu pana la atmosfera creata de animatoare si de catre public, care a fost unul foarte primitor si mare consumator de astfel de evenimente. Am avut din nou parte de parade in oras unde atmosfera este superba si aproape toti locuitorii au fost prezenti.

Sunt foarte bucuros ca am putut lua startul la 4 din cele 7 etape KOE drift, experienta acumulata in cele 4 etape fiind extrem de importanta si sper sa ma ajute in evolutiile mele viitoare.

Motorsportnews.ro: Cum s-a comportat masina, daca esti multumit de cum este pregatita in acest moment si daca urmeaza modificari?

HAI: Masina a  mers foarte bine, nu au mai aparut acele intreruperi la motor care erau din cauza benzinei, iar in ceea ce priveste modificarile de viitor, vreau sa mai intervin asupra maririi puterii, parca as mai vrea putini cai. In aceasta iarna vreau sa ma ocup mai mult de partea estetica sa o fac sa arate si ea a masina cat de cat. Am ceva idei in cap in ceea ce priveste acest aspect sper sa le pot pune si in practica cu ajutorul sponsorilor.

Motorsportnews.ro: Ce evenimente mai urmeaza in acest moment pentru tine?

HAI: Urmeaza din cate stiu o alta etapa din CND pe 18-19 septembrie undeva in Brasov si alte evenimente care vor fi anunate pe site-ul meu www.69HAI.ro cat si prin intermediul vostru.

Motorsportnews.ro: Ai reusit in sfarsit in acest an sa obtii sprijinul unor sponsori, cat de mult a contat pentru tine acest lucru?

HAI: Orice sport de pe acesta planeta este costisitor, mai ales motorsportul, unde aportul unui sponsor (cat de mic este el) inseamna ceva extraordinar pentru cel care il practica si daca vrei sa faci performanta sponsorii sunt un factor decizional. Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc SPONSORILOR MEI, care se regasesc si pe masina mea, si fara ajutorul carora nu puteam sa evoluez in cele  4 etape KOE drift:

EXELIXIS, ANVELOPESIJANTE.ro, DENTAL-MED, REPSOL Romania, E28MEDIA si Motorsportnews.ro partener media.

Motorsportnews.ro: Stiu ca ai mai achizitionat un BMW E30, ce ganduri ai cu el si daca vei reveni din nou la BMW sau vei ramane in continuare pe Nissan-ul Silvia?

HAI: Voi evolua in continuare pe Nissan, iar “ursul” pregatit de drift il tin ca masina de rezerva si ca masina de show.

Motorsportnews.ro: Foarte multa lume a fost alaturi de tine in acest an, ai creeat si un forum unde fanii tai si in general pasionatii de drift pot afla multe informatii despre tine si despre drift, ce iti doresti in continuare si la ce surprize se pot astepta acestia de la tine?

HAI: Site-ul meu a luat nastere cu ajutorul vostru al prietenilor, al presei, al fanilor si al celor care ma sustin. Dupa cum bine stiti, publicul si fanii insemana foarte mult  pentru mine, iar presa, asa cum am mai spus-o este o punte intre noi, care consolideaza relatia si face in asa fel incat sa punem umarul la evolutia acestui sport minunat care se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare. Mi-as dori bineinteles o mediatizare mult mai mare a acestui sport la noi in tara, care are un potential foarte mare, asa cum se poate observa si la nivel global.

Tin sa multumesc pe acesta cale oamenilor care m-au sprijinit, sponsorilor mei, voua, cei de la Motorsportnews.ro pentru atentia si ajutorul acordat si bine inteles SOTIEI SI FIICEI mele.

Motorsportnews.ro: In final daca ai vreun mesaj care vrei sa il transmiti cititorilor si fanilor driftului?

HAI: Mesajul meu pentru cei care indragesc acest sport si nu numai:

Va astept cu drag la evenimente, sa fiti alaturi de noi in continuare sa ne bucuram si sa ne distram impreuna.

BAFTA – SORIN “HAI-u” 🙂

foto: kingofeurope.net

fotohd.sk

httpv://www.youtube.com/watch?v=jDHeX7JjqdM