Echipa Ferrari este increzatoare pentru Marele Premiu din Bahrain

Dupa terminarea testelor din iarna cu monopostul F10, echipa Ferrari se simte increzatoare pentrul  sezonul 2010. Atat Fernando Alosno cat si Felipe Massa s-au bucurat de o clasare pe primele 3 pozitii in testele de saptamana trecuta de la Barcelona, parcurgand peste 400 de ture pe circuitul din Catalunya.

“Suntem foarte bucurosi de realizarile echipei”, a afirmat Massa. “Ne-am dorit un monopost competitiv si cred ca ne-am atins tinta. Am atins un nivel bun de fiabilitate, care este foarte important. Sunt foarte multumit de masina, atat in simularile de calificare cat si comportamentul monopostului cu mult combustibil la bord” a afirmat Massa.

Felipe Massa  a parcurs 229 de ture in doar 2 zile, reusind cel de-al treilea timp de 1m 20.539s in testele de duminica.

“Nu sunt de acord cu cei care afirma ca suntem cei mai puternici” a afirmat Massa. “Cred ca suntem in fata, dar alaturi  de cateva echipe. Cred ca facem parte din grupul care s-a descurcat bine in teste si se poate vedea datorita performantelor noastre. Nu pot spune ca mergem in Bahrain sa castigam, dar stiu ca vom lupta sa castigam” a afirmat Massa