6 zile până la prima ediţie a Cupei FRAS-Dunlop la karting


În perioada 2-4 iulie, circuitul AMCKart din Bucureşti (Tunari, Şoseaua de Centură Bucureşti nr.5A)  va găzdui prima ediţie a Cupei FRAS-Dunlop la karting. Clasele pe care organizatorul le propune participanţilor sunt:

1. KF2 PESTE 15 ANI

2. KZ2 PESTE 15 ANI

3. KF3 12 – 15 ANI

4. MINI 8 – 12 ANI

5. PUFO 6 – 8 ANI

6. NATIONAL 1 60 CMC + 80CMC

7. NATIONAL 2 100 CMC + 125CMC

O clasă de cilindree se constituie cu minimum 5 karturi înscrise şi admise la verificarea tehnică iniţială. FRAS acorda licenţa „one event” gratuit pentru aceasta competiţie tuturor piloţilor care doresc să participe. Sunt admise în concurs karturi din clasele KF3, KF2, KZ2, în conformitate cu Regulamentul Tehnic al CIK pentru clasele susmenţionate, pentru clasa MINI in conformitate cu Regulamentul Tehnic al CIK/2009.

Centrul internaţional de karting competiţional şi de agrement AMCKART este construit pe o suprafaţă de 63.000 mp şi cuprinde o pistă outdoor şi o pistă indoor. Pista outdoor (unde se desfaşoară concursul) are o lungime totală de 1240 m, o lăţime de 8 şi 10 m şi respectă normele Comisiei Intenaţionale de Karting (CIK). Pista outdoor este completată de un spaţiu tehnic de 2600 mp, padock-uri pentru 200 de concurenţi, 2 tribune cu o capacitate totală de 500 de locuri şi iluminare nocturnă.

Prima ediţie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat în 2010 de Hatters Motorsport, după Raliul Argeşului şi Muscel Racing Contest, competiţii incluse în Campionatul Naţional de Raliuri şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Organizatorul, împreună cu FRAS şi Dunlop, îşi propun ca evenimentul programat în 2-4 iulie să continue şi demersurile eco şi umanitare iniţiate cu prilejul celor deja amintite, şi, în egală măsură, să continue tradiţia surprizelor plăcute oferite concurenţilor şi spectatorilor.

Comentarii

comentarii