Mansele prefinale ale Cupei FRAS-Dunlop la karting

A doua zi de intreceri gazduite de circuitul AMCKART a programat dupa-amiaza mansele prefinale contand pentru prima editie a Cupei FRAS- Dunlop la karting, in competitie fiind inscrisi 66 de piloti.

Primii intrati pe pista au fost concurentii Clasei PUFO, cei mai rapizi fiind Catalin Maris, Florin Moldovan si Andrei Cerbu, cei care ocupasera, in aceeasi ordine, primele pozitii si in calificari. La Clasa MINI+ National 60, Eduard Anton, cel care fusese cel mai rapid in prima sesiune din concurs, a avut parte de un accident, insa, potrivit medicilor, el ar putea sa evolueze maine. Prefinala a fost adjudecata de sora sa, Bianca Anton, care a urcat doua pozitii fata de calificari, urmata de Razvan Fuzer (care si-a pastrat pozitia) si Eduard Cosma.

La Clasa KF3 + National 100, David Dugaesescu l-a invins, dupa un duel extrem de interesant, pe Maximiliam Junger, in timp ce locul 3 i-a revenit lui Andrei Oprea, podiumul fiind identic cu cel din calificari. Situatia s-a repetat si la Clasa KF2 + National 100, acolo unde cei mai rapizi au fost Tiberiu Iorgulescu, Adrian Niculescu si Andrei Turke, dar nu si in intrecerea de la Clasa KZ2. In calificari ordinea primilor trei a fost Vlad Leah, Emanuel Szabo si Otto Eduard, in timp ce in prefinala s-a impus Stefan Demeny, urmat de Eduard Otto si Florentin Bucur.

Ziua de astazi se va incheia cu Cupa VIP, o competitie nonconformista care va alinia la start piloti de raliuri si viteza in coasta, copiloti din CNRD, foste glorii ale sportului romanesc, dar si vedete din showbiz.

Prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat in 2010 de Hatters Motorsport, dupa Raliul Argesului si Muscel Racing Contest, competitii incluse in Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Partenerii evenimentului sunt Dunlop, Seat, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media sunt Motorsport Expres, Motorsportnews.ro ,autorally.ro, 4tuning.ro.

DESCARCA

mansa 1 pufo

masna 1 mini – pag 1

mansa 1 mini – pag 2

mansa 1 kf2

mansa 1 kf3

mansa 1 kz2