O prima zi plina in CUPA FRAS – DUNLOP la karting

Prima zi a Cupei FRAS-Dunlop la karting a fost plina de evenimente inca de dimineata. Norris Mageanu, reprezentantul Hatters Motorsport, organizatorul primei editii a Cupei FRAS-Dunlop la karting, si Andrei Oprea, cel care va concura, pentru CRG Racing Team Romania la Clasa KF3, au vorbit, in emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani”, difuzata de Antena 1, despre competitia care se va desfasura in acest weekend pe circuitul AMCKART.

Apoi, pe o vreme excelenta, de-a lungul intregii zile s-au derulat antrenamentele libere, iar prestatiile competitorilor inscrisi in intrecere ne determina sa anticipam un sfarsit de saptamana cu un spectacol de tinuta.

Sambata, 3 iulie, se vor desfasura verificarile tehnice, antrenamentele necronometrate, calificarile si mansele prefinale, iar duminica 4 iulie, in ziua finala, care debuteaza la ora 9:00, mansele finale ale competitiei. Dincolo de intrecerile incluse in programul oficial al Cupei FRAS- Dunlop, fanii kartingului vor putea asista sambata 3 iulie, cu incepere de la ora 17:00, si la o competitie neconformista, Cupa VIP. Si in cadrul acesteia, ca si pe lista de start finala inca se mai produc modificari, inscrierile urmand sa se incheie in aceasta seara. Ultimii piloti care si-au anuntat intentia de a concura in Cupa VIP sunt Dan Necula jr., Alex Filip si George Cretu. Listele finale de inscrieri precum si o galerie foto a zilei pentru Cupa Dunlop- FRAS urmeaza sa fie facute publice in aceasta seara.

Prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat in 2010 de Hatters Motorsport, dupa Raliul Argesului si Muscel Racing Contest, competitii incluse in Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Partenerii evenimentului sunt Dunlop, Seat, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media sunt Motorsport Expres, Motorsportnews.ro ,autorally.ro, 4tuning.ro.