CITROËN SPRIJINA PROIECTUL LET’S DO IT, ROMANIA

Citroën sustine cel mai mare proiect social din Romania. Sambata, 25 septembrie, Citroën Romania va participa activ in proiectul „Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!”

Grija pentru mediul inconjurator este una din prioritatile Marcii Citroën atunci cand vine vorba de constructia de masini. Datorita inovatiilor tehnologice din ultimii ani, in prezent, peste 30% dintre vehiculele vandute de Citroën in Europa au emisii de 120 g de CO2 pe kilometru, sau chiar mai puţin. In acelasi timp, Citroën s-a aflat, in ultimii ani, pe primul loc in Europa in ceea ce priveste media de emisii de CO2 pe kilometru cu toata gama de autovehicule.

Ca sa confirme implicarea globala a Marcii in proiecte ecologice, Citroën Romania sprijina proiectul „Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!” punand la dispozitie organizatorilor trei vehicule – Citroën Jumpy si doua modele C-Crosser, dar si prin implicarea angajatilor sai in acest proiect ambitios. „La nivel global, Citroën a venit intotdeauna cu idei si tehnologii inovatoare in ceea ce priveste protectia mediului. Tocmai de aceea am decis sa ne implicam in sustinerea acestui proiect extrem de ambitios in Romania. Citroën are ca obiectiv sa devina lider in ceea ce priveste tehnologiile care reduc consumul de combustibil si nivelul emisiilor de CO2, iar incepand cu anul viitor va fi disponibil in Romania si  C-Zero, un model cu emisii de CO2, consum de combustibil si poluare fonica zero”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën Romania.

Proiectul „Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!” se va desfasura pe data de 25 septembrie in toata tara, in acest proiect, prin care se urmareste curatarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale tarii intr-o singură zi, fiind implicati peste 60.000 voluntari.