Etapa a III-a a CN de enduro, plina de succes pentru pilotii Patrick Moto

Desfasurata pe 4 si 5 septembrie, pentru prima data în judetul Hunedoara, la Lupeni, cea de a III-a etapa de   campionat national de enduro a fost încununata de succes pentru pilotii Patrick Moto.

Începem cu Enduro Junior, unde cea mai titrata fata din sportul cu 2 roti noroioase, Sorina Sandu, s-a clasat pe locul 2, locul 1 find ocupat de… Catalin Bocarnea. Soso a avut o evolutie constanta pe enduro test, iar pe cros test s-a dovedit foarte rapida, fiind la doar o secunda în spatele lui Catalin.

La E2, la finalul primei zile Paul Fratila s-a accidentat si nu a mai putut participa în ziua 2 de concurs. Peter Katai s-a tinut mai tot timpul dupa Ervin, terminând pe locul 2, când în ziua finala de cursa a avut un mare ghinion: lantul i s-a rupt. Câstigatorul clasei E2, fara drept de apel, a fost însa Ervin! Pe enduro test, avea de lucru cu Mani Gyenes care tot timpul îl batea cu câteva secunde dar pe cros test, Ervin a avut cel mai bun timp!

Multa lume nu stie, dar Csaki Ferencz, adica Fefe, a fost si el la Erzberg, a pornit chiar din linia 3 si a ajuns pâna la  check pointul 14.Acum, Fefe s-a clasat pe locul 3, iar pe locul doi s-a clasat pilotul Patrick Moto, Tudorel Cristea. Pe locul 1 a terminat un pilot prezent constant pe podiumuri, Mani Gyenes.

Trei piloti Patrick Moto în cursa, un pilot pe locul 1, doi pe locul 2. Un succes, nu?

Marc Sandu

PR Patrick Moto