Începe numărătoarea inversă la Raliul Câmpulungului

Se intră pe linie dreaptă cu pregătirile pentru Raliul Câmpulungului care se va desfăşura duminică, 4 iulie. Deja, 20 de echipaje s-au înscris pentru competiţia care se va desfăşura în zona Muscel, iar lista rămâne deschisă. Pe Probele Speciale de macadam de la Bughiţa şi Strâmtu, cunoscute ca fiind extrem de tehnice, vor concura şi două reprezentante ale sexului frumos.

Alături de cunoscuta Alina Bunica, o altă prezenţă feminină la startul Raliului Câmpulungului este Mihaela Beldie, nimeni alta decât navigatoarea celebrului pilot Claudiu David, participant în Campionatul Mondial de Raliuri (W.R.C.). Echipajul ei, care va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 9, se adaugă listei de 20 de participanţi înscrişi, printre care se numără piloţi de renume ai campionatului intern, cum ar fi Vali Porcişteanu, care va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 9, Dorin Banciu, care va pilota o Toyota Celica TTE, Valentin Banciu, care va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 6 sau Cătălin Berari, care va concura pe singurul Mitsubishi Lancer Evo 10 din campionatul intern.

Pentru a veni în sprijinul echipajelor care nu au încă automobilele de concurs pregătite, organizatorii anunţă că taxa de înscriere rămâne în continuare zero!

În perioada 3-4 iulie 2010, la Câmpulung Muscel, se va desfăşura prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Sprint al României. Competiţia de duminică, 4 iulie a.c., este organizată sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv în preambulul Zilelor Municipiului Câmpulung Muscel. Raliul Câmpulungului, organizat în zona comunei Lereşti este una din competiţiile cu cea mai îndelungată tradiţie în campionatul naţional automobilistic.

Startul oficial al Raliului Câmpulungului se va da la ora 12.01, din Piaţa Primăriei Câmpulung, iar sosirea va fi la ora 16.49. La ora 18, piloţii îşi vor demonstra abilităţile tehnice pe un traseu extrem de spectaculos în centrul municipiului Câmpulung Muscel, la Rally Show.

Organizatorii Raliului Câmpulungului – Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, beneficiază de susţinerea partenerilor: Primăria Municipiului Câmpulung Muscel, Primăria Lereşti, Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş, SILDVB Berevoeşti, Calorex, Summer Trading, Magic Safe Security S.R.L. Piteşti şi Longocampo Club. Partener tehnic: Toyota România.